Slik feilsøker Starter på My 1995 Nissan Pickup

Starteren på 1995 Nissan Pickup er en motor som spinner et lite utstyr og en annen motor som skyver utstyr ut til å engasjere svinghjulet. Når det engasjerer svinghjulet, hvis alt fungerer som det skal, vil den skru over motoren og motoren starter. Når en av disse elementene slutter å virke, noen ganger kan det starte lastebil og andre ganger kan det ikke. Du må finne ut hvilken del har sviktet og om det er enda et problem med starteren, eller en annen komponent er hva du trenger
Voltmeter
Wrench sett
Relay tester
Vis mer Instruksjoner
en

Trekk i sikring for å gjøre visse glødetråden er fortsatt intakt. Hvis sikringen er brent, erstatte og sjekker.
2

I hovedvinduet sikringsboksen under panseret er det en forrett relé, bruker relé tester for å se om releet fungerer som det skal. Hvis det mislykkes testen, bytte releet og kontroller.
3

Kontroller spenningen skal starteren ved hjelp av et voltmeter på de positive og negative innlegg fra starteren. Spenningen bør være ved eller i nærheten av 12 volt. Hvis spenningen er lav, har batteriet kontrolleres.
4

Kontroller kablingen av starteren, gjøre visse makt wire og jordledningen er festet med en skiftenøkkel. Trace jordledningen å gjøre visse det ikke er brudd. Hvis det er brudd eller en løs ledning, reparasjon og kontroller.
5

Sjekk tenningslåsen i din Nissan Pickup. Vær sikker på at spenningen som kommer ut er på 12 volt når den er i startposisjon. Hvis ikke, bytt bryteren og kontroller.
6

Sett en lang skrutrekker på både positive og negative innlegg fra starteren slik at de begge blir berørt av en skrutrekker. Starteren skal slå seg på, hvis ikke startmotoren er dårlig.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/65232.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer