Kjølevæske lekkasje i en Chevrolet 4,3

Den 4,3 - liters V - 6 motoren er brukt i flere Chevrolet biler gjennom 1990-tallet og begynnelsen av 2000-tallet , slik som S10 , Silverado , C - serie og Astro Van . Når en kjølevæske lekkasje flater, er det viktig å vite hvordan du skal teste den og hvor du skal lete etter lekkasjen. Testing

testprosessen innebærer å helle en liten mengde fargestoff i kjølesystemet og sette trykk på kjølesystemet. Brukeren deretter søker etter fargestoff med en ultrafiolett lys og UV - sensitive briller .
Radiator

Det første stedet å se etter en kjølevæske lekkasje er radiatoren . Den 4,3 -liters ' s radiatorens plastkar på hver side koblet til en kjerne av aluminium . Fokus på forseglingen mellom tankene og kjernen , og se etter sprekker i plastkar .
Vannpumpe

vannpumpe er plassert på forsiden av 4,3-liters , direkte bak viften. Denne komponenten kan enten lekke fra tetningen mellom denne og motoren eller det lille hullet på vifte -siden av pumpen . Sistnevnte kalles en gråte hull , og kjølevæske vil bare lekke fra dette som en indikator på at vannpumpen peiling har sviktet .
Hodet Pakninger

4,3- liter V- 6 har to topplokk , en på hver side av motoren under ventildekselet . Sjekk hvor motoren og topplokk møtes til en lekkasje i seglet .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/67849.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer