Feilsøking Flooding drivstoff sprøytebrukere

av bensin utnytte en elektrisk strøm til å lade drivstoff injektor magnetventil. Når solenoiden er ladet, åpnes en ventil, slik at drivstoff under trykk til å passere gjennom injeksjonsdyse som en fin spray. En tennplugg antenner drivstoffet i forbrenningskammeret. Fuel flom i sylinderen kan være et resultat av mangelfull tenning, uriktige elektriske signaler eller mislykkede injektorer. Før feilsøking injektorer, utføre generelt vedlikehold for å utelukke andre årsaker. Du trenger
Ratchet fastnøkkel og socket sett
Tennplugger (valgfritt)
Mass luftstrømmen sensor renere
Throttle body renere
multimeter
stetoskop
Vis mer Instruksjoner
Generelt vedlikehold
en

Skift ut slitte tennplugger, fordi for mye drivstoff i sylinderen kan være et resultat av dårlig tenning. Sviktet eller delvis tenning av drivstoff resulterer i rike drivstoff-til-luft forholdstall registrering på motorkontrollmodulen.
2

Rengjør masse luftstrømmen sensor (MAF). Det er vanligvis plassert på eller nær luftinntaket røret, og detekterer mengden av innkommende luft. En skitten sensor kan gi unøyaktige målinger som resulterer i for mye drivstoff som blir sprøytet inn i sylindrene. Finn sensor og spray rent med et passende MAF sensor renere.
3

Rengjør spjeldhus inntak. Fjern luftinntaket røret og spray spjeldhus renere inn i inntaket, på strupeplate og inn i halsen. Skrubbe bort innskudd med en myk nylon børste, for eksempel en tannbørste, og erstatte luftinntaket røret. Motoren kan tomgang omtrent før spjeldhus renere har fordampet eller til forbrenningsprosessen trekker all væske gjennom inntak.
Resistance Testing
4

Fjern støpselet fra hver av injektorer. Still et multimeter for å måle "ohm". Plasser den røde og svarte ledninger, enten i rekkefølge, på hver side av en injektor stikklemme, og måle motstanden.
5

Gjenta testen for alle injektorer og sammenligne målingene. Alt bør ha omtrent den samme mengde motstand.
6

Svikt i en injektor vil resultere i en måling som er vesentlig høyere eller lavere enn de andre dyser. Erstatte en injektor hvis motstanden lesing er for høy eller lav.
Fuel Injector Valve Operation
7

Start motoren og engasjere i nødbremsen.

8

Trykk på feltet av et stetoskop til toppen av et drivstoff injektor og lytt etter klikkelyder som bør være til stede hvis solenoiden er engasjerende ventilen.
9

Erstatt en injektor som gjør ikke svare på spolen signal. Imidlertid kan feil i mer enn én injektor indikere en feil magnetventil.
Voltage Test
10

Vri tenningsnøkkelen til "On" posisjon, men ikke start motoren.
11

Trekk støpselet fra drivstoffet injektoren stikklemme.
12

Still multimeter for å måle "volt". Plasser den røde og den sorte fører hver sin side av en injektor elektrisk plugg terminal og måle den spenning, som skal leses på omtrent 12 volt. Gjenta for alle sprøytebrukere.
13 p Hvis en enkelt drivstoff injektor leser betydelig mindre enn 12 volt, erstatte elektrisk bly og kontakten. Hvis alle elektriske ledninger lese betydelig mindre enn 12 volt, se etter en kortslutning i selen eller har motorkontrollmodulen testet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/67848.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer