Symptomer på drivstoffilter Problemer

The drivstoffilter er utformet for å holde forurensninger ut av drivstoffsystemet . Drivstoff injektor spray en fin tåke av drivstoff inn i sylinderen øyeblikk før gnisten er tent . Munningene i injektoren er veldig små og kan bli tett med skitt og metall rusk i drivstoffet . Kjenne symptomer på et skittent drivstoff filter kan hjelpe deg å eliminere kostbare reparasjoner . Motoren går ujevnt

Motoren vil gå ujevnt når den ikke får nok drivstoff inn i sylinderen . En delvis blokkerte drivstoffilter vil tillate noen drivstoff inn i sylinderen for å holde den i gang , men ikke nok til å holde det knirkefritt .
Motoren stanser

En motor vil stoppe når kravet til at drivstoff -systemet overstiger brensel som leveres til sylinderen . Akselererer fra en stopp kan føre til at motoren stall fordi motoren ikke kan produsere nok strøm til å holde bilen i bevegelse.

Motor Krank men vil ikke starte
< p > En blokkert drivstoff filteret vil begrense mengden av brennstoff som injiseres inn i sylinderen . Hvis sylinderen ikke får nok drivstoff, vil ikke motoren starte .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/66486.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer