Bad Ignition Coil Symptomer

En dårlig tennspolen er en av mange ting som kan føre til at bilen til å kjøre dårlig. Det hjelper å vite hva en coil gjør, hva tyder på at det går dårlig, hvordan teste spolen og hvordan å erstatte det hvis det er nødvendig. Hva en Ignition Coil Har

Bilen har tennplugger som antennes drivstoffet i sylindrene og drive bilen fremover. Disse enkle tennplugger stole på en mer kompleks tenningssystem å skyte dem til rett tid og med riktig intensitet. Tennspolen tar strøm fra batteriet og øker spenningen til et nivå høyt nok til å skape en gnist i pluggene.
Hvordan en Ignition Coil anlegg

Tennspoler består av to deler. Den første delen kalles den primære spole, og den andre kalles den sekundære spolen. Den primære spolen har færre viklinger enn den sekundære coil. Gjeldende kjører fra batteriet inn i primær spolen skaper et magnetisk felt. Det magnetiske felt forårsaker en strøm til å flyte i den sekundære spolen. Fordi sekundære coil har flere viklinger, er spenningen i den sekundære spolen mye høyere enn den primære coil.

Symptomer på en dårlig Coil

en tenning coil som er helt død vil hindre at motoren starter eller stopper motoren hvis bilen kjører på tidspunktet for å mislykkes. Dette er fordi ingen gjeldende vil nå tennplugger. En tenning coil som svikter vil likevel gi strøm til pluggene, men det kan ikke være nok for en full gnist og bilen vil kjøre tregt. Hvis strømmen som leveres av spolen er ikke konsekvent, vil bilen gå ujevnt.
Teste en Coil

Koble fra batteriet og ta av spolen før du tester det . Den repair manual for merke og modell vil gi deg motstand spesifikasjoner for spolen din. For å undersøke resistensen av den primære spiral, berører med ledningene fra et multimeter til de mindre poler på utsiden av spolen. Hvis avlesningen matcher opp med spesifikasjoner i din reparere manuell, er den primære spolen fungerer. For å sjekke den sekundære coil, holde en av hovedrollene festet til 12-volts stang og feste den andre til den store polen i midten. Sammenlikne resultatene med spesifikasjonene i manualen.
Skifte en Coil

Når du plasserer en ny spiral i bilen, pass på at batteriet er frakoblet. Bolt den nye spolen inn i stedet for de døde coil. Erstatte de primære tenning ledninger. Tilsett litt fett på coil ledningen boot før du setter det inn i spolen. Du er nå klar til å koble til batteriet og starte bilen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/64335.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer