Slik feilsøker Bil Radio Problemer

Hovedproblemet med bilradioer er forstyrrelser. Teknologien er utsatt for interferens fra miljøet. Denne forstyrrelsen er mer merkbar i en bilradio fordi bilen er i bevegelse rundt og problemer kan ikke løses ved å bo i ett bestemt sted. Feilsøking omfatter kontroll antennen og dens forbindelser, unngå å legge gjenstander på bilen som kan skape statisk og gjøre noen sted endringer. Du trenger
Sandpapir
Skrutrekkere
Vis flere instruksjoner
en

forlenge antennen helt ut og prøve radioen igjen.
2 < p> Kontroller antenne tilkoblingene. Den viktigste forbindelsen, og den som er mest sannsynlig å være mangler er den tynnere svarte ledningen som skal kobles til bilens karosseri. Spore den tilbake fra antennen og sørge for at det er festet til bart metall. Rust kan føre til en dårlig kontakt, så skru kabelen fra kroppen og fjerne rust med sandpapir før du har en ren forbindelse. Fest kabelen.
3

Extra stål lagt til bilen kan forårsake forstyrrelser. Som inkluderer sykkelstativ og sykler. Prøv å fjerne dem for å se om det løser det.
4

Gjør et mentalt notat hvis du hører statisk på samme sted eller tid hver dag og bare ta en annen rute, eller prøv å kjøre på et annet tidspunkt , for å se om det statiske er miljømessig.
5

Søk på nytt på FM hvis radioen høres ille. I byene kan radioen plukke opp signalet to ganger --- en gang fra den direkte signal og en gang fra refleksjoner av bygninger. Re-skanning kan hjelpe, så kan ta en annen rute.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/65163.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer