Tette Drivstoffledning Symptomer

En drivstoff linjen er en slange plassert i motoren på en bil eller andre kjøretøy. Den styrer og regulerer strømmen av flytende brensel eller brensel damp. Vanligvis består en drivstoffledning, en integrert del av brennstoffsystemet, av alle de rør som kommer ut av filteret hals. Det forbinder karbon beholderen til drivstofftanken. Alle deler av drivstoffledningen er innenfor etter at motorene. Drivstoff linje koordinerer med diverse andre deler av drivstoffsystemet som drivstoffpumpe, forgasser, drivstoffilter og injektorer. Hvis drivstoffet linjen blir tett, vil din bil eller kjøretøy begynne å stille visse kjennetegn. Et tett drivstoff linje i bilen er beslektet til tilstoppede arterier. Hjertet pumper blod, men det ikke når hjernen og andre deler fordi den har å strømme gjennom arteriene. Trouble Starter

drivstoff linjen er en del av drivstoffsystemet, så det første tegn på en tett eller blokkert drivstoff linjen er problemer med å starte bilen. Når en tresko er til stede, forlater drivstoff tanken, men gjør ikke veien til motoren fordi banen til motoren - drivstoffet line - er tilstoppet. Hvis dette skjer, motoren vanligvis ikke vil starte igjen før den blokkeringen er fjernet.
Røyke i bilen

Røyk i bilen er et farlig tegn på en tett drivstoff linje. Når en drivstoffledning som er blokkert, drivstoff ikke flyte skikkelig inn i motoren, som et resultat, oversvømmer den og går tilbake inn i brennstofftanken. Når dette skjer, kan det lekke og kommer i kontakt med en tennkilde, slik som motoren, og denne årsak røyk. Hvis dette går ubemerket, kan dette føre til brann. På slutten av 1980-tallet ble noen bilmodeller som en Buick Regal og Pontiac Grand Prix, tilbakekalt på grunn av dette problemet. Røyk i kjøretøyet kan også være på grunn av noen andre grunner, for eksempel en utslitt lyddemper, så det er ikke bare et symptom på en tett drivstoff linje, men tette linjer er en mer presserende og potensielt farlig problem.


Engine Slå av

Når et drivstoff linje delvis blokkert for noen grunn, kan drivstoff fortsatt siver gjennom til motoren. Dette gjør at motoren kan starte. Men hvis drivstoff linje bare lar små mengder gjennom, kunne drivstoff tørke opp og motoren slås av. Hvis bilen tidvis ikke starter, hvis den spytter, eller hvis det begynner og deretter slår seg av, er dette et godt tegn på at du har en tresko i drivstoffslangen. Noen ganger, når problemet er identifisert, bare blåser støvet vil hjelpe drivstoff flyt riktig.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/64713.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer