Hvordan bruke Check Engine Diagnostic programvare for en Honda

Honda biler bygget etter 1996 bruker et on-board diagnosesystem kjenner som OBD-II. Dette systemet av sensorene fungerer med bilens motor datamaskin for å avgjøre om utslipp systemer opererer innenfor riktige toleranser. Hvis en sensor avgjør en komponent ikke fungerer skikkelig, vil det utløse "Check Engine" lyset i dashbordet. OBD-II-systemet kan også gi et vell av informasjon om resultatene av motoren din, og advare deg når service er nødvendig for å unngå forestående svikt. Du trenger
Diagnostic kabel
Feilsøkingsprogrammene
Vis flere instruksjoner
Kontrollere en Honda for Trouble Codes
en

Finn OBD-II diagnostisk port på kjøretøyet. På de fleste modellene det ligger under dashbordet eller i midtkonsollen. Konsultere bruksanvisningen hvis du har problemer med å finne den.
2

Koble den diagnostiske kabelen til OBD-II-port.
3

Koble den diagnostiske kabel til datamaskinen.
4

Start diagnostiske programvare.
5

Vri nøkkelen til å kjøre, men ikke start motoren. Du vil ikke være i stand til å lese de fleste feilkoder mens motoren er i gang.
6

Scan for feilkoder. Prosedyrer for scanning varierer med hvilken programvare du bruker. Det er vanligvis en knapp på skjermen når du åpner programmet som sier noe sånt som "Søk etter MOTORKODER." Klikk på den.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/64178.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer