DIY Mercedes Benz Diagnostic Testing

En Mercedes Benz har flere diagnostiske systemer i kjøretøyet. Hver av disse korresponderer med en varsellampe på Mercedes 'dashbordet. En rekke av disse systemene er tilgjengelig for et hjem mekaniker, men trenger du riktig maskinvare. I de fleste tilfeller, hvert system, enten det er om bord Diagnostics, Anti-Locking bremsesystem, eller Supplemental Restraint, krever en egen skanner eller kode leser. Noen nyere skannere er multi-funksjonelle, og med de riktige programvare bunter, kan en laptop også være en diagnostisk skanner. Du trenger
Diagnostic scanner
Vis flere instruksjoner
en

Åpne Mercedes 'sjåføren side døren og ta plass bak rattet. Start bilens motor. Alle dashbordet lyser vil øyeblikk kommer på og deretter slå seg av. Se etter eventuelle varsellamper som lyser. Disse indikatorene vil fortelle deg hvilke deler av din Mercedes trenger feilsøking. For eksempel betyr en aktiv "service engine" lys Mercedes 'OBD-II systemet har oppdaget feil. En blokkeringsfrie bremser lys betyr at det er et problem med bremsene.
2

Slå av motoren og det elektriske systemet. La nøkkelen i Mercedes 'tenningen.
3

Se inn i beinet-plassen under rattet. Der vil du finne en 16 pin-Mottakerdatamaskinen stikkontakt. Dette Data Link Connector plass skannere for alle diagnostiske systemer. Imidlertid avhenger dette uttaket plassering på år og modell av Mercedes i spørsmålet. For de fleste kjøretøy, vil det være under dashbordet og til venstre eller høyre for rattstammen. I noen modeller, vil det være montert bak panelet, og i andre tilfeller vil det være ute i det fri.
4

Koble diagnostiske maskinvare til Mercedes 'DLC stikkontakt. Slå på enheten. De fleste skannere leveres med en diagnostisk kabel som forbinder skanneren til DLC. Noen enheter kan kobles direkte til DLC.
5

Sett nøkkelen i tenningen til "On"-betegnelsen. Dette vil bringe det elektriske systemet opp. Avhengig av systemet og skanneren merke du jobber med, kan du må slå på motoren. Hvis skanneren ikke vil bli fullt operativ ellers, må du starte Mercedes.
6

Angi en kode-hente kommandoen. Hvordan du gjør dette avhenger av den eksakte enheten du bruker. Konfigurasjon, retning og programmering forskjellig av merket og systemet som brukes. Det er mye som hvordan operativsystemene er forskjellig etter merke av mobiltelefon eller bærbar PC. Rådfør deg med maskinvaren i brukerhåndboken for nøyaktig instruksjon. Når kodene er hentet fra systemet, vil de vises på skanneren skjermen.
7

Slå opp koding definisjoner. Noen enheter manualer vil inneholde slike definisjoner i baksetet, som vedlegg. Hvis den manuelle ikke inneholder diagnostisk koding informasjon, kan du finne ytterligere informasjon på nettet. OBD-II-og ABS-koder, for eksempel, er relativt enkle å finne. Noen av de mer komplekse systemer, som SRS kollisjonsputer, vil være litt mer vanskelig og kan kreve en teknisk kilde bok.
8

Slå opp definisjoner som samsvarer med alle kodene du kopierte fra skanneren . Disse definisjonene vil hjelpe deg å ta en informert beslutning. Du kan enten feilsøke og reparere problemene selv eller kjøre Mercedes til en mekaniker. Hvis du mangler erfaring med den svært komplekse systemer, som ABS bremser eller SRS kollisjonsputer, seriøst vurdere å involvere en reparasjon garasje. Din kode listen vil du spare penger i diagnostiske avgifter.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/67252.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer