Slik feilsøker en Dodge Stratus Automatic Transmission

Ingenting er verre enn å flytte bilen til stasjonen, og bilen beveger seg ikke i det hele tatt. Du tror kanskje at du trenger en ny girkasse hvis dette noen gang skjer med deg. Ikke bli skremt som det bare kan trenge en enkel service eller reparasjon. Hvis du trenger å feilsøke Dodge Stratus overføring, kan du gjøre det uten å involvere et verksted. Du trenger bare ca 30 minutter og noen enkle verktøy. Du trenger
butikk fille
Bil ramper
Hjulkile
lommelykt
Vis flere instruksjoner
en

Ta Stratus for en stasjon til varme opp overføringen. Hvis bilen ikke vil flytte, og la motoren gå mens du flytter overføring gjennom alle girene. Sørg for at du har nødbremsen sett og holde foten på bremsepedalen når du skifter gir. Dette vil varme opp overføringen.
2

Park bilen, men la det kjøre i et godt ventilert område.
3

Løft panseret og finn overføring peilepinnen. Dette er en uttrekkbar pinne med ordet "sending" på den. Trekk ut peilepinnen og rens den med en butikk fille. Sett det inn igjen og lese væskenivået å sørge for at den er full. Det er en linje på peilepinnen merket "Full hot." Lav overføring væske vil føre til overføring å skli.
4

Smell væsken og undersøke dens farge. Hvis væsken lukter brent eller ikke er rød, må du endre det. Gammel væske vil ødelegge overføringen.
5

Juster bil ramper foran forhjulene og kjøre på opp dem. Sett på parkeringsbremsen. Plasser en chock bak en av de bakre dekk for ekstra sikkerhet. Vent til bilen for å kjøle seg ned før du fortsetter.
6

Slide under bilen på ryggen og finn overføring festet til motoren. Bruk en lommelykt til å inspisere tilkoblingene. Pass på at det ikke er noen ledninger hengende ned. Se etter overføring lekkasjer og trepunkt som kan være løs. Leddet er hva forbinder shifter til overføring. Kan se denne kopling på siden av overføringen. Noen av disse problemene kan føre til at overføring til ikke fungerer ordentlig.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/67253.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer