Min Radiator Fan Vil ikke sparke på

The radiator vifte gir kjøling til radiatoren og er avgjørende for å holde motoren fra overoppheting. Når denne viften ikke vil sparke på, er det en fare for strømbrudd, og selv motorskade hvis motoren kjøres for lenge. Mangelen på kjøling kan føre manifolder å knekke, tennplugger å fusjonere solid, og ledningene for å skille. Radiatoren kan forhindres fra å starte med korroderte ledninger, rusk skader og rust. Instruksjoner
en

Pop åpne panseret. Løft panseret opp for hånd og støtte den med hette prop stick som skal legge til siden eller fronten av motorrommet.
2

Undersøk strømledningen som går fra radiator til generatoren på bilen. Radiatoren fan vil bli plassert rett før radiatoren i seg selv og rett bak bilens grill. Kraften ledningen kobler viften til bilens elektriske system, vil løpe opp og til siden av motoren, langs motorrommet sidevegg. Det vil enten være festet med metall feste stropper både strukturen i bil eller zip bånd. Du leter etter noen åpenbare brudd i strømledningen, som vil bli dokumentert av eksponering av rå metall wire.
3

Undersøk feste stropper for korrosjon eller slitasje på wire. Hvis vedlegget stroppen har rust eller andre korrosjon deretter ledningen under kan være korrodert bort, la metall strømledningen jorde seg ut på bilens ramme. Også undersøke zip bånd hvis bilen din bruker dem, det er ingen fare for korrosjon, men det er fortsatt mulighet for gnagsår forårsaker ledningen å bli utsatt
4

Undersøk fan selv for rust eller. skade, mest moderne fans er laget av plast med unntak for høy ytelse biler. Dersom viften er skadet, vil den ha knivblad mangler eller det kan hende at det ikke lenger er vinkelrett på viftehuset. Hvis viften er forskjøvet, må bladene kan bli fanget på viften støtte struts, og dermed stoppe radiator fra snu. Hvis viften er metall, så må du rotere viften for hånd for å se om rust har smeltet viften til viftehuset. Hvis viften er skadet, må den byttes ut.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/66572.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer