Slik feilsøker Lighting på Utility Tilhengere

Minimumskravet til belysning på alle verktøyet tilhengere består av bremselys, baklys og blinklys. Tilknyttede verktøyet tilhengere har muligheten til å inkludere sidemarkeringslys kjører lys og interiør lys. Alle markeringslys på en utility trailer bør være kablet parallelt snarere enn i en serie. Hvis lampene er installert i en serie, når en lys brenner ut, de alle gå ut fordi den mislykkede lyset har nettopp opprettet en åpen krets. Parallelt alle lysene får strøm fra en egen linje. Du trenger
Voltmeter
Phillips skrutrekker
Baking soda og vann (om nødvendig)
Vis flere instruksjoner
en

Slå på lysene og inspisere alle trailer lys for å finne ut hvilke har mislyktes. La dem på i løpet av disse kontrollene. Kontroller at baklysene og blinklys. Noterer de som er ute av funksjon. Har en hjelper skritt på bremsepedalen og teste bremselysene.
2

Fjern baklys linsedekselet med en skrutrekker. Trykk inn litt og vri lyspæren for å fjerne det. Se på fibrene for å se om de blir brutt. Noen ganger er det ekstremt vanskelig å se om glødetråden er brutt, det er noen ganger lettere og mer pålitelig å bruke en ny pære å eliminere denne muligheten
3

Vri voltmeter dial til 20 volt. DC. Den svarte jordlederen en god jord på rammen av tilhengeren. Bruk den røde ledningen med den spisse sonde for å teste for strøm på sokkelen. Bunnen av kontakten har batterispenningen og sidene av kontakten er på bakken. Vær forsiktig når sondering en stikkontakt som du ikke berører siden av kontakten og bunnen samtidig eller du vil lage en kort og blåse en sikring. Test bunnen av uttak for kraft ved hjelp av sonden. Det bør være 12 volt om det fungerer. Hvis det ikke er spenning, gå til tilhengeren pluggen på trekkvognen.
4

Separer trailer plugg. Sjekk trekkvognen er pigtail for strøm. Hvis det er strøm på dette punktet, så må det være et brudd i linjen fra bilen plugg til lysene.
5

Probe ledningene direkte bak pluggen på tilhengeren side for å se om plugg er problemet. Hvis det ikke er strøm, er pluggen defekt eller korroderte. La proben på wiren og vri og bøy pluggen for å se om strømmen er tilbake. Hvis strømmen er tilbake, skille ut og rengjør pluggen med litt bakepulver og vann. Hvis strømtilførselen ikke gjenopprettes, sett proppen. Hvis det er strøm bak pluggen på hengeren side, flytte sonden ned ledningen et par meter om gangen inntil strømmen er plassert. Nå vet du hva delen av ledningen er defekt. Erstatte denne delen av wire.
6

Kontroller grunnen ved stikkontakten. Plasser voltmeter på Ohms skala. La den svarte jordledningen på en god jord på tilhengeren rammen. Sondere innsiden siden av kontakten og se ohmmeter displayet. Det vil vise en en når statisk, betyr det ingen kontinuitet. Når sonden blir rørt til en god krets, vil måleren vise et tall som representerer mengden av motstanden i kretsen, slik som 550 ohm, og dette betyr at kretsen er lukket, men har denne mengde motstand. Den høyere motstand, jo lavere spenningen. Hvis skjermen på ohmmeter ikke endres når jeg tester en krets det betyr ingen spenning kan flyte gjennom kretsen til jord. En dårlig kontakt eller dårlig jording forårsake dette. Spore den svarte jordledningen fra kontakten til rammen. Fjern jordledningen fra rammen og koble den til den sorte ledningen på ohmmeter. Probe den siden av kontakten igjen. Hvis kontinuitet eksisterer fra hylsen til enden av ledningen, var grunnen dårlig. Skrape bakken ren for all rust og installere jordledningen igjen. Hvis ingen kontinuitet eksisterer, skal uttaket.
7

Kontroller markeringslys på samme måte. De markeringslys har en ledning med strøm. Hver av markeringslys er knyttet til den viktigste strømledningen. Hver markør lys har sin egen individuelle bakken. Spore strømmen med voltmeter, utføre de samme socket testene du gjorde for baklykter. Sjekk strømmen i stikkontakten, så sjekk for å sørge for at bakken er god, ren og stram, og at pæren er bra.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/65402.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer