Hvordan få GM Delco Radio opplåsing Når display Sier LOC

Har din GM bil eller lastebil Radio skjerm LOC og ikke slår seg på? Chevrolet, Buick, Pontiac, GMC, Cadillac, brukte Oldsmobile kjøretøyer et tyveri system for å låse radioen når strømmen er borte. Dette systemet ble brukt fra ealy 1990-tallet til tidlig på 2000-tallet. Du trenger
fingeren
papir og penn
Vis flere instruksjoner
1 p Hvis radioen viser ordet LOC, kan du hente et sett av fabrikken Tallene i radio som gjør det mulig å få en backup låsekode. Hvis radioen sier INOP, må du la nøkkelen i "ON" posisjon, eller la bilen gå i minst en time før du prøver noen unlock prosedyre. INOP betyr en sekundær tyveri lås på grunn av for mange falske forsøk på å låse radioen.
2

Ser på ansiktet til din GM Delco radio, hold nede de forhåndsinnstilte knappene 1 og 4 eller 2 & 3 ( Avhengig år og modell) i ca 10 sekunder, eller til et sett av to eller tre tall kommer opp på displayet. Skriv tallene ned.
3

Neste trykk på AM /FM-knappen. Et nytt sett med tre tall vil nå vise. Skriv disse tallene ned. Du må da ringe en 1-800 telefonnummer med disse tallene for å få låse opp koden. Det er mange steder på internett som kan få det for deg-for en liten avgift. Eller, prøve å ringe ditt lokale GM forhandler og be for dem å gjøre det. Mange ganger de vil gjøre det gratis. Det tar bare ett minutt.
4

Når du har unlock kode, skriver det ved å trykke på MIN knappen til displayet viser de siste to sifrene i låsekode, og trykk deretter på HR-knappen til første to tall eller vist. Deretter trykker du på AM /FM-knappen for å taste inn koden. Radioen vil nå vise SEC, og normal funksjon er gjenopprettet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/64315.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer