Min 1994 Chevrolet lastebil vil ikke starte

Mange ting kan føre til en 1994 Chevy lastebil til ikke starte, men den vanligste årsaken er et dødt batteri. Men hvis en Chevy lastebil ikke har hatt regelmessig vedlikehold, da mekaniske problemer kan føre til en manglende evne til å starte. Hvis problemet er at batteriet er det noen enkle trinn som kan rette opp det. Hvis problemene er i de mekaniske systemer, vil lastebilen trenger en mekaniker for å få bilen i gang igjen. Du trenger
Flathead skrutrekker
Wrench
Vis flere instruksjoner
en

Prøv å starte bilen ved å vri nøkkelen til "On" posisjon. Hvis dashbordet ikke lyser, betyr at motoren ikke snu (det er ingen "tøffer" lyd) og frontlysene ikke flash, så ingen makt er å la batteriet. Det betyr at det kan være et problem i det elektriske systemet -. Oftest i selve batteriet
2

Sjekk batteriet. Sørg for at giret står i park (hvis en automatisk girkasse) eller nøytral (hvis manuell). Slå av lastebilen, ta nøkkelen ut av tenningen og åpne panseret på bilen, og pass på å rekvisitt åpen med støtte stang som er foldet ned langs fronten av motorrommet. Inspisere bilen batteri eller annen skum kommer ut av det. Skum betyr en syre lekkasje, og du må ringe en bergingsbil. En profesjonell mekaniker er nødvendig for å håndtere problemet gitt faren for etseskader. Hvis det ikke er skum, sørg for at batteriet klemmer sitter godt festet til batteriet innlegg. Prøv å slå på lastebilen igjen. Hvis bilen starter, er det ingen problem med batteriet eller elektrisk system.
3

Men hvis lysene ikke kommer på eller lys bare svakt og motoren bare tøffer men ikke starte, så må du bytte batteriet. Ta nøkkelen ut av tenningen. Bruke skiftenøkkel, løsne og fjerne klemmene av batterikablene ett om gangen fra batteriet innlegg. Frigjøre låseklemmene på hver side av batteriet for hånd. Du kan bruke en vanlig skrutrekker hvis du trenger innflytelse, men ikke bruk for mye makt eller du kan bryte låseklemmene. Trekk batteriet ut med sin innebygde håndtaket. Sett inn et nytt batteri og hekte låseklemmene og batterikabler. Prøv tenningen igjen, på dette punktet lysene skal gå på. Hvis lysene kommer på, men motoren starter ikke, bare "chugs", så du kan ha en oversvømmet motor.
4

en oversvømmet motor er når tennpluggene som antennes av drivstoff og luft blanding i sylindrene er våte med drivstoffet, og hindrer at pluggen gnister. For å fikse dette, trykk på gasspedalen helt ned til gulvet og vrir om tenningen. Ikke ta foten av gasspedalen. Dette gjør at motoren pumpe luft i stedet for brensel, og dermed tørking av tennpluggene. Gjør dette i fem minutter for å sikre alle pluggene er tørre. Ta foten vekk fra gasspedalen og vri lastebil av. Deretter slår du på lastebilen tilbake på og motoren skal starte. Hvis bilen ikke starter, kan du ha mekaniske problemer eller problemer med datamaskinen, som begge krever en profesjonell mekaniker med diagnostisk utstyr for å finne ut hva som er galt.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/66148.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer