Min bilens Clutch Pedal vil ikke komme tilbake All the Way

Clutchen er en viktig del av bilens manuell girkasse, og hvis den slutter å fungere, da bilen ikke kan flyttes. En av de mest frustrerende ting som kan skje med clutchen er at pedalen synker til gulvet og vil ikke komme tilbake hele veien. Men du kan være i stand til å midlertidig løse problemet slik at du kan kjøre bilen hjem eller til et verksted. Du trenger
Bremsevæske
Duct tape
Vis flere instruksjoner
en

Pump clutchpedalen med hånden. Noen ganger vil dette få nok væske inn i systemet at det vil løsne clutch og begynner å komme tilbake. Skift så lite som mulig før du når ditt reisemål, ellers kan koplingen slippe til gulvet igjen
2

Sjekk koblingen på toppen av clutch-pedalen.. Se etter noe som kan holde pedalen nede eller deler som ser slitt. Noen biler har en returfjær som kan ha ødelagt eller gled ut av sted.
3

Åpne clutch væske reservoaret. Noen ganger bremsene og clutchen dele et reservoar. Sjekk væskenivået. Også se på fluidet for enhver misfarging eller uklarhet som kan tyde på fremmede stoffer i systemet. Hvis væsken er lav, da toppen av det hele til linjen. Pump clutchpedalen å fylle systemet.
4

Inspiser clutch master sylinder og slave sylinder for lekkasjer. Se etter misfarging rundt selene, samt sprekker eller bulker i selene eller væske på utsiden av sylinderen. Sylinderen skal være rent på utsiden hvis det ikke er noen lekkasjer.
5

Kontroller clutch linjer for noen åpenbare lekkasjer. Hvis du finner en lekkasje i en linje, så du kan være i stand til å forsegle den med duct tape til du kan få til et verksted. Kontroller at du sjekke clutch væske igjen etter at du har funnet lekkasjen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/66828.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer