Slik tester du Ignition Coil på en 1996 Acura TL 2.5L

1996 var det første året at Honda Motor Corporation introduserte Acura TL. The 1996 Acura dukket opp i 2.5L og 3.2L sub-modeller. Begge delmodeller navn kommer fra størrelsen av motoren. 1999 TL 2.5L hadde en 2,5-liters i-4-sylindret motor, kan produsere opp til 176 hk og 170 fot-pounds av dreiemoment. 1999 TL 2.5L har en coil pakke festet til tenningen, som tenningen kontrollmodulen regulerer. Du trenger
Ohmmeter
Vis flere instruksjoner
en

Åpne panseret på TL, og plassere deg nær passasjersiden fender. Finn og inspisere coilen på passasjersiden brannmuren til TL. Fjern firepinnet kontakten på viklingslaget som forbinder det viklede til motoren, for hånd.
2

Fjern det elektriske strømkontakten fra den andre enden av det viklede, utsette både de positive og negative leder på viklingslaget. Fjern denne kontakten for hånd ved å trekke kontakten fri fra coilen.
3

Fest den røde ledningen fra et ohmmeter til den positive elektriske spiss på spolen pack, eller spiss merket med et +. Fest svart ledningen fra ohmmeter til den negative spiss på den viklede lag, eller haken merket med en -. Les av måleren eller digital måler på ohmmeter for å bestemme mengden av motstand viklingslaget skaper. Tallene på måleren eller måleren skal være mellom 0,36 og 0,44 ohm. Hvis nummeret ikke er innenfor dette området, er viklingslaget dårlig.
4

Sett den elektriske kontakten og motor-kontakt på samme måte du tok dem av, hvis viklingslaget fungerer.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/67030.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer