Carter BBD Forgasser Feilsøking

The Carter BBD er en to-barrel forgasseren brukes primært av Chrysler Corporation fra slutten av 1950-tallet til midten av 1970-tallet i kjøretøy som er utstyrt med både en manuell eller automatisk girkasse. Fordi BBD er avhengig av kompresjon og tenning, bør feilsøking BBD alltid være det siste trinnet når du stiller en motor. Vanlige problemer knyttet til BBD inneholde en grov tomgangskjøring, drivstoff lekkasjer og problemer med å starte når motoren er kald. Heldigvis feilsøking disse symptomene er ganske grei. Du trenger
Wrench
Forgasser rengjøringsmidler
T-skala
Engine spesifikasjoner manuell
skrutrekker
Vis flere instruksjoner
Rough tomgangskjøring

1

Demonter forgasseren med en skiftenøkkel og inspisere de to gasspjeld i bunnen av forgasseren for tunge innskudd. Fjern eventuelle forekomster funnet med forgasser renere.
2

Fjern luften horn fra toppen av forgasseren med en skiftenøkkel for å få tilgang til de to flyter. Snu forgasseren å la de to forgasseren flyter å henge ned. Mål avstanden mellom bunnen av hver flottør og kroppen av forgasseren med en T-skala. Liket av forgasseren er forgasseren sentrum delen. Den riktige avstanden varierer mye avhengig av året av forgasseren. Se motorens spesifikasjoner manual for riktig avstand. Bøy metall arm som forbinder flyte til forgasseren for å justere avstanden.
3

Pass på at skruene som fester kroppen av forgasseren til forgasseren er bunnplaten er stramt. Stram eventuelle løse skruer med en skrutrekker.
4

Ta ut og inspisere nål ventil og sete montering for korrosjon, som vanligvis er grønn i fargen. Nåleventilen og seteenheten er plassert på forsiden av forgasseren i sentrum av forgasseren kropp. Fjern forsamlingen med en skiftenøkkel. Erstatte en skadet forsamlingen med en ny sammenstilling.
Lekkasje Forgasser
5

Demonter forgasseren med en skiftenøkkel og inspisere kroppen av forgasseren for sprekker. Liket av forgasseren er forgasseren sentrum delen. Sett på kroppen hvis det oppdages sprekker.
6

Inspiser forgasseren kroppens to pakninger for sprekker eller rifter. En enkelt pakning er plassert i begge ender av legemet. En skadet pakning må skiftes ut. Pakning tetningsmasse er ikke nødvendig for disse pakningene.
7

Fjern luften horn fra toppen av forgasseren med en skiftenøkkel for å få tilgang til de to flyter. Snu forgasseren å la de to forgasseren flyter å henge ned. Mål avstanden mellom bunnen av hver flottør ved selve forgasseren med en T-skala. Liket av forgasseren er forgasseren sentrum delen. Den riktige avstanden varierer mye avhengig av året av forgasseren. Se motorens spesifikasjoner manual for riktig avstand. Bøy metall arm som forbinder flyte til forgasseren for å justere avstanden.
8

Fest en drivstoff trykkmåler på drivstoffslangen mellom drivstoffpumpen og forgasseren, og deretter starte motoren og lese måle å bestemme brensel trykk. Hvis drivstoffet trykket overstiger den maksimale drivstofftrykket tillatt i motorens spesifikasjoner, må drivstoffpumpen bli erstattet.
9

Ta ut og inspisere nål ventil og sete montering for korrosjon, som vanligvis er grønn i fargen . Nåleventilen og seteenheten er plassert på forsiden av forgasseren i sentrum av forgasseren kropp. Fjern forsamlingen med en skiftenøkkel. Erstatte en skadet forsamlingen med en ny sammenstilling.
Vanskelig Engine Begynn Når Cold
10

Juster choken til et rikere miljø. Den choke ligger på passasjerens side av toppen av forgasseren og er ca 2 inches i diameter. Legg merke til at den ene siden av choke leser "slankere", og den andre siden er stemplet "rikere". Løsne de tre skruene som omgir choke med en skrutrekker så vri choken litt mot "rikere".
11

Fjern de tre skruene som omgir choke med en skrutrekker og dra choken ut av forgasseren. Inspisere metall spoler på baksiden av choken for grønnfargede korrosjon. Bytt ut choken hvis det finnes korrosjon.
12

Inspiser bunnen av luftfilteret, der forsamlingen møter toppen av forgasseren, for tegn på forstyrrelser. Roter luftfilteret til det ikke er interferens med forgasseren er choke.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/64935.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer