Nissan kode P0440

En P0440 feilkode på din Nissan betyr at det er en fordamping eksosrensesystemet ( EVAP ) funksjonsfeil . Vanligvis ingen symptomer på dette problemet dukke opp , men feilkoden vil føre til problemer med utslipp testing og kan indikere farlige drivstofflekkasje . Funksjon

EVAP systemet styrer overføring av drivstoff damp for å hindre lekkasjer av brennbar bensin i luften. Nissan EVAP Systemet består av en gasskappe , drivstoff linjer , en karbon eller kull beholderen , en spyleventil og diverse slanger .
Hensyn

P0440 feil kunne være forårsaket av flere problemer . Den første potensielt problem å sjekke er at bensinlokket er på og skrudd ordentlig til. Åpne og erstatte gass cap, deretter tilbakestille feilkoden . Bruker bilen som vanlig for de neste 24 til 48 timer , og se om feilen P0440 avkastning.
Andre årsaker
p Hvis feilen fortsetter å vise etter at du har sjekket gasskappe , sannsynlig at det er en lekkasje et sted i EVAP system . Inspiser alle slanger for lekkasjer , eller ta Nissan til et lokalt verksted eller forhandler for å teste systemet med en røykmaskin som vil oppdage lekkasjer . Hvis det ikke er noen lekkasjer , så det kan være et problem med purge magnetventil på din Nissan , eller karbon beholderen kan ha en tresko eller annen dysfunksjon .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/67385.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer