Hva er årsaken til den lave kjølevæske Lett på en 2000 Chevy Impala?

Den 11. august 2004 ga General Motors teknisk service bulletin # 04-06-02-007 i forhold til mange klager av kjølevæske lyset bor på i ulike fabrikater og modeller, inkludert 2000-2002 Chevy Impala. Kjølesystemet i impala holder i underkant av tre liter en 50-50 blanding av Dexcool og destillert vann. Fordi det er nødvendig å opprettholde en sunn motorens kjølesystem, ble en kjølevæske nivåsensor installert i radiatoren for å varsle føreren av kjølesystemet er lav. Hvis lavt kjølevæske lyser det er flere grunner og en snever frem måte å løse problemet. Lav Kjølevæske

Det første yous bør gjøre om en opplyst lav kjølevæske lys er å sjekke kjølevæskenivået og bekrefte det er mellom de varme fulle og kalde fulle linjer på kjølevæske reservoaret, avhengig av temperaturen av motoren. Dersom kjølevæske nivået er lavt, topp det hele med fersk 50-50 ferdigblandet Dexcool. Note er kjølevæske systemet forseglet og noen "bruk" av kjølevæske indikerer et problem et sted i systemet. Hvis systemet ikke har vært nylig reparert, inspisere kjølevæskeslanger for lekkasjer, eksosrøret etter tegn på kjølevæske og motorolje for tegn på kjølevæske forurensning, reparere noe som fører til tap av kjølevæske umiddelbart. Hvis væskenivået er full, men systemet har nylig ble vedlikeholdt eller spyles det er mulig at det er en luftlomme i systemet, forårsaker en falsk varsellys. Hvis tjenesten ble nylig utført, skal fylle ut og luft kjølesystemet før du utfører noen ytterligere testing.
Elektriske problemer

Vri nøkkelen til "On" posisjon, men ikke start motoren. Klem tappen på kjølemiddelføleren elektriske kontakten og koble selen fra kontakten. Hvis lavt kjølevæske lyset forblir på, det er en kortslutning i chassis ledningsnettet eller instrumentpanelet. Inspisere ledninger for den for den lave kjølemiddelføleren og ledningene som går til instrumentpanelet og reparere eventuelle ledninger som er nødvendig. Hvis det er andre problemer i instrumentpanelet som ubrukelige målere eller lys, er det sannsynlig instrumentpanelet bør byttes ut. Diagnostisere instrumentpanelet for svikt og bytt om nødvendig.
Bruk av tilsetningsstoffer

Chevy ikke anbefaler å bruke en hvilken som helst type kjølevæske system tilsetningsstoff i kjølesystemet. Noen etter at markedet kjøling tilsetningsstoffer kan legge igjen en fet rester i hele kjølesystemet, inkludert kjølevæske nivå sensor. En oljerest på nivåsensoren vil forårsake en feilaktig avlesning som fører til datamaskinen feilaktig belyse lav kjølevæske lys. Hvis eventuelle additiver er blitt brukt, skyll kjølesystemet og fjern nivåsensor for rengjøring. Fyll systemet med fersk 50-50 Dexcool og sjekk for riktig drift av lav kjølevæske lys. Hvis noen form for tetningsmasse tilsetningsstoffer har blitt brukt, reparere lekkasjen skikkelig før skylling av systemet.
Motorolje i Kjølevæske System

Motorolje i kjølevæske systemet vil belegge kjølevæskenivået sensor og føre til at kjølevæske lys til å lyse feil, blant andre problemer. Inspisere farge og tekstur av kjølevæsken i radiatoren. Motorolje forurensning kan variere fra en lett slam belegg gjennom hele systemet eller i ekstreme tilfeller melkeaktig væske gjennom kjølesystemet som vil være merkbar i overløp flaske og radiator påfyllingshalsen. I de fleste tilfeller, når du finner motorolje i kjølevæske systemet vil du også finne kjølevæske forurensning i motorolje. Dersom du opplever olje i kjølevæske din er det mulig at motoren har en blåst toppakning forårsaker kjølevæske og olje til å blande, noe som kan resultere i overdreven hvit røyk fra eksosanlegget. Hvis innvirkningen er utstyrt med en oljekjøler, kan radiatoren har indre skade mellom oljekjøleren del og kjølevæsken del av radiatoren forårsaker forurensning. For å sjekke for intern radiator skade, koble fra oljekjøler linjer og koble dem sammen med riktig størrelse coupler, deretter skylle oljen og kjølesystem. Hvis forurensning er ikke lenger til stede etter normal drift, må du bytte radiator og koble til oljekjøler linjer. Hvis kilden til forurensning er resultatet av en blåst toppakning diagnostisere og erstatte den defekte toppakning og inntak manifold pakninger.
Rengjøring av kjølevæske Level Sensor

delvis renne kjølesystemet slik at nivået vil være under nivået sensoren. Koble nivå sensor sele. Løft venstre ben for å beholde klemmen og trekk sensoren fra sin montering med en liten vridning bevegelse. Spray tuppen av sensoren med brems renere og rengjøre sensoren med en stålbørste. Vask vekk eventuelle gjenværende innskudd fra skrubbing med brems renere og installere nivå sensor. Sjekk for forsvarlig drift.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/68707.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer