Gjøre dårlige motoroppheng Årsak Transmission å gå ut?

Som en mange andre deler på bilen din, motorfester er mye mer kompleks og viktig enn de kan virke ved første øyekast. Mens de fleste sjåførene forstår intuitivt at noe med ordene "motor" og "mount" i navnet er nok ganske viktig, er det faktum at selv tilsynelatende små feil kan ha lang nå konsekvenser for resten av drivlinjen din. Motor Mount Formål

Den primære hensikten bak enhver motor mount er å holde vibrasjoner fra motoren fra sneglet inn i kabinettet og rystende øyeepler eller vibrerer bolter løs. De fleste motorfester bestå av en gummi avstandsstykke inneklemt mellom et par metallplater. Gummien spacer med hull for å tillate gummien å komprimere mellom metallplater, hvorav den ene festes til motoren og den andre til bilens chassis. En front-wheel-drive bilen - hvor de fremre festene både motor og girkasse - har vanligvis tre mounts. To støtte vekten av motoren, og en tredje, vanligvis nær nedre sentrum av transaksel, holder hele forsamlingen fra svingende frem og tilbake under belastning.
Bilder Bad Mounts

Når en motor mount "går dårlig", det er generelt et tilfelle av gummi i fjellet bryte ned og veggene mellom hullene rive. Samtidig kan gummien selv tørke ut, herde og krympe, går fra spenstig til noe som konsistensen av furu tømmer. Når disse to effektene kombineres, vil de la motoren til å rocke så mye som flere inches hver gang du treffer gasspedalen eller bremser. Med hulrommene ut av drift, vil mer vibrasjon finne sin vei fra motoren og transmisjonen til kabinettet. Så, generelt sett, vil de fleste av effektene av et dårlig motorfeste ha å gjøre med understellet, og ikke motor eller girkasse.
Drivverk Effects
< p> Det største problemet med en dårlig motor mount er at den tillater motoren å bygge opp momentum før slamming til en stopp på den flate motor mount. De første komponentene til lider av denne hamring effekten vil være de mer delikate konstant hastighet og universell ledd, fordi de er designet for å håndtere bare en viss mengde kraft når man står og spinner. Front-stasjonen biler er enda mer utsatt for skader på cv ledd, fordi vridning av overføringen setter cv ledd i ulike vinkler til overføringen. Dette kan være spesielt problematisk for de indre CV ledd, som ikke er konstruert for å takle de høye angularities at ytre ledd er.
Effekter på Transmission /Transaxle

Transmission skade via dårlige motorfester er ikke den vanligste typen feil, mest fordi U-ledd og CV ledd vil vanligvis - ved design - mislykkes før noe i overføringen vil. Men med front-drivere, er det alltid mulighet for at motoren vil vri seg så mye at CV-joint aksel sjakter vil faktisk løsner fra transmisjonens differensial. Mange aksel aksler bruker en type C-klemmen eller holderen i nærheten av enden, hvilke hull inn i et spor i den differensial-enheten. Motor vridning kan alternativt dra stopperne ut av sine grooves og dytte dem tilbake igjen Selv om dette kanskje ikke skade girkassen (med mindre stopperne bryte og ender opp med differensial tannhjul), vil det sterkt bære differensial er utgang splines og navhylse splines.
Hva det koker ned til

Transmission skade via dårlige motorfester er ikke sannsynlig å være plutselig, med mindre overføringen skjer for å falle helt ut av bilen . Imidlertid vil dårlige motorfester til slutt skape en rekke problemer med motor, chassis, transmisjon og drivverk, på grunn av overflødig motor /girkasse bevegelse og - over en lang nok periode - kraftige vibrasjoner. Hvis du har en dårlig motor mount, ikke stikke hodet i sanden, blir det behandlet før det $ 50 en del vind opp med å koste hundrevis eller tusenvis i hjelpeutstyr reparasjoner
bilder.
.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/68708.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer