Hvordan vet jeg hva Transmission jeg har på en E-250

Ford E-serien van har eksistert siden 1961 og var opprinnelig basert på Ford Falcon plattformen. E-250 er et 3/4-ton van som er mid-range van i E-serien, som består av 1/2-ton E-150, 3/4-ton E-250, og 1-ton E-350. Bunnen av overføring kan hjelpe deg med å identifisere den sanne overføring som du har, som Ford frimerker overføring type på automatgir panner. Kjenner disse tallene vil hjelpe deg å identifisere overføringen, noe som gjør det mye lettere å få deler og utføre vedlikehold. Ford E-250 sendinger kommer til å være fire-hastighet eller fire-trinns med overdrive sendinger. Du trenger
2-ton eller større kapasitet gulvet jack
to bukker
to kjøretøy ramper (erstatter jack og står hvis tilgjengelig)
Lommelykt
Penn og papir
Aerosol motor avfettingsmiddel
Rag
Vis flere instruksjoner
en

Løft fronten på E-250, ved hjelp av en to-tonns jack eller en med større kapasitet. Place bukker under den fremre rammen eller chassis rails å støtte van løpet av dette prosjektet. Kjøring van på kjøretøy ramper for å heve fronten vil eliminere behovet for en jack og stands.
2

Slide kroppen i posisjon under van å fysisk være i stand til å få tilgang til bunnen av overføringen . Transmisjonen er montert til baksiden av motoren, og har en stor klokke form festet til motoren. Dette kalles bjelle boliger. Overføringen begrenser jo lenger bak du gå før den kobles til drivakselen på baksiden av overføringen. Overføringen pan er sentrert på bunnen av overføringen, om en fot bak bjelle boliger.
3

Inspiser bunnen av overføring pan. Overføringen pan er laget av stemplet stål, og enten kommer til å være svart eller sølv, avhengig av året av E-250. Pannen er vanligvis omtrent 1 1/2 inches dypt og omtrent en fot i diameter tvers over bunnen av pannen. Det mest karakteristiske delen av overføringen pan er den 3-tommers stemplet skrift på pannen. Hvis du ikke kan se bunnen av kjelen klart å bruke en lommelykt. Hvis det er for mye skitt og smuss på bunnen av overføringen, spray pan bunnen med aerosol motor avfettingsmiddel og tørk overføring panne med en fille.
4

Les tallene på bunnen av panorere og skrive dem ned for fremtidig referanse. Du kan sjekke tallene på bunnen av overføring panne med din lokale Ford forhandler for å fastslå den eksakte type overføring i E-250.
5

Hev foran van med jack og fjern jack står å senke van. Hvis du brukte kjøretøy ramper, kan du kjøre van ut av rampene.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/66676.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer