Grunner sjekke motoren lys ville komme på i en Integra

Det er flere grunner til at check engine lyset ville komme på i din Acura Integra. Når du slår på tenningen, aktiverer bilen On-Board Diagnostics system, eller OBD. Dette diagnostikk Systemet sjekker bilen for eventuelle motorproblemer. Hvis en komponent av din On-Board Diagnostics System mislykkes to ganger, varsler din OBD du ved å aktivere din check engine lys. Den beste måten å finne ut hvorfor check engine lyset kommer på er å koble bilen til en skanning verktøy eller en strekkodeleser. Problemer med dine oksygensensorer

En årsak til aktivering av din check engine lys kan være et problem med oksygen sensorer. Du kan betjene Integra med en dårlig oksygen sensor. Enklere problemer kan omfatte erosjon av kabling av systemet eller løse oksygen kontakter. Sjekk din oksygen ledninger system for dysfunksjoner før du setter din oksygen sensor.
Problemer med drivstoff injektor

check engine lyset kan aktiveres på grunn av et problem med drivstoffet ditt injektor. Dette kan omfatte et enkelt problem, som en tett drivstoff injektor, eller et mer alvorlig problem, som en død drivstoff injektor. Et tett drivstoff injektor betyr at injektor har for mye skitt og olje på det og ikke sender nok drivstoff inn i motoren. En død drivstoff injektor fungerer ikke i det hele tatt, og må skiftes ut så snart som mulig.
Cylinder feiltenning kode

check engine lyset kan være kommer på for en rekke motorens problemer. Sylinderen feiltenning kode dekker mange av de mest grunnleggende seg. Disse inkluderer en dårlig tennplugg, en dårlig plug wire, en svak kveil på din distributør tenningssystem, lekk toppakning og enhver form for svikt med komprimering system. Alle kan føre til alvorlige problemer med bilen som motoren fortsetter å bli tent.
Loose gasskappe

En lett oversett årsaken til din check engine lys som aktiveres er rett og slett at bensinlokket er løs. On-Board Diagnostic system på en Acura Integra sjekker for drivstofftanken press. Hvis gasskappe er løs, vil dette føre til at trykket i drivstofftanken å slippe. Hvis check engine lyset kommer på, sjekk for å se om gasskappe er sikker før å ha bilen analysert.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/65046.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer