Hvordan feilsøker jeg en radio som ikke fungerer Etter Sette et bilbatteri?

Feilsøking bilbransjen elektriske komponenter, for eksempel ledninger og sikringer, kan gjøres med liten innsats med en test lys. Test lys og sikring testere er tilgjengelig til enhver maskinvare eller auto deler butikken. Bil-radioer har flere forskjellige ledninger, slik som hetetråd, jordledningen, ledninger for hver høyttaler og en ledning for antennen forbindelsen. En test lyset vil lyse opp når du har en konstant flyt av strøm til ledningen. Den ene ende av test-lys har en klemme på den. Denne klemmen skal festes til en god bergvarme. Du trenger
Test lys
Sikring tester
Vis flere instruksjoner
en

avgjøre hvorvidt radioen er blitt endret. Noen ganger når en ettermarkedet dekk er installert, en strøm ledning kjøres fra en annen kilde, for eksempel bilbatteriet. Pass på at det ikke er noen løse ledninger på batteriet kabelendene.
2

Ta av dekselet sikringsblokken. Din bilens brukerhåndbok vil indikere plasseringen av radio sikring. Bruk en test lys for å sjekke sikringen. Hvis det er dårlig, må den skiftes.
3

Trekk radioen ut fra dashbordet og sjekke fusible lenker. Disse lenkene har en fabrikkmontert ledning festet i hver ende. Hvis du finner en gamle sikringen, må den skiftes.
4

Sjekk jordledningen på radioen og antennekabelen for en solid forbindelse. Hvis ingen av disse testene løser problemet, kan feilen være i radioen selv.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/65318.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer