Tegn på en dårlig Pickup Coil

Pickup spoler jobbe med bilens tenningssystem å regulere gnist og kommunisere til injektorer. Når man svikter, kan det ha negative effekter på flere kjøretøy systemer, inkludert motoren og drivstoffsystemet regulatorer. En observant sjåfør eller mekaniker må ta oppmerksom på disse symptomene før problemet blir verre og begynner å påvirke andre kjøretøy. Ingen Engine Spark

pickup spolen sender signalet fra tenningsmodulen til tennpluggene under tenningen. En dårlig pickup spole kan bety mangel på motor gnist fordi tennpluggene ikke får riktig informasjon til å fyre riktig. Drivstoff sprøytebrukere også mislykkes i å brann, som kan føre til bilen ikke starter.
Rough Idle

Fordi tennpluggene ikke kommuniserer riktig timing til drivstoff sprøytebrukere, en ujevn tomgang kan forekomme. Bilen vil grøsse og rasle når du sitter stille på grunn av utilstrekkelig drivstoff å være tilstede i motorblokken. Denne tilstanden kan ikke være så tilstede under kaldere vær, men det kan også øke etter hvert som bilen varmes opp.
Engine Stall /Unnlatelse av å akselerere

pickup coil som har sviktet, eller er i ferd med å, kan også føre til motoren kveles og en manglende evne til å akselerere jevnt fordi injektorer ikke skyte skikkelig. Motoren kveles vil oppstå som bilen varmes opp med grov tomgang være den første indikasjonen på at en stall er i ferd med å skje. Når stoppet opp, vil bilen ikke kunne starte igjen før motoren er helt avkjølt.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/64720.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer