Hvordan fortelle om en bil batteriet er ladet

Hvis du er som folk flest, har du opplevd en død bilbatteri på et tidspunkt i livet ditt. Ofte slår en utladet batteri på det mest uheldig tidspunkt, vanligvis når du er allerede sent til arbeid eller i et rush å komme hjem etter en lang dag. Du kan forhindre dette frustrerende hendelse skjer ved riktig kresne om bilen batteriet har en full lading. Utstyrt med denne kunnskapen, kan du lade batteriet, erstatte den eller ta bilen til en mekaniker for videre diagnose. Du trenger:
Voltmeter (digitalt display foretrekke)
Vis flere instruksjoner
en

Åpne bilens panser og sjekke for å være sikker på at alle brytere er slått av. Dine lys eller radio bør ikke være på, du skal heller ikke ha noe tilbehør, som for eksempel en mobiltelefon eller GPS, plugget inn i bilens strømuttak.
2

Fjern eventuelle plast skjold som kan dekke ditt batteri . Du må ha fri tilgang til batteriets positive og negative terminaler for å fastslå om det er fulladet.
3

Koble den positive probe av voltmeter din til plusspolen på batteri. Den positive probe vil i de fleste tilfeller være rød eller gul. På batteriet, er den positive terminalen ofte identifisert med et plusstegn. Noen voltmetere har flere innstillinger. Kontroller at din voltmeter er satt til 12 volt.
4

Koble voltmeter negative sonde til minuspolen på batteriet. Din negative sonden vil være svart i fargen. Den negative terminalen på batteriet er identifisert med et minustegn.
5

Se på skjermen på voltmeter din. Du skal se et tall i 12.05-12.08-serien. Dette indikerer et batteri som er fulladet. Hvis du ser en rekke mindre enn 12,5, er batteriet ditt ikke er tilstrekkelig ladet. En lesning av 12.45 viser en 75 prosent lading. En avlesning av 12.24 tilsvarer 50 prosent, mens en lesning av 11,89 oversettes til et helt utladet batteri.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/64913.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer