Vanlige problemer med Auto transmisjoner

Kjøretøy automatiske girkasser har kommet en lang vei siden de første massemarkedet sendinger ble introdusert på begynnelsen av 1950-tallet. Onboard datasystemer regulere oppgiring og nedgiring, dreiemoment og en rekke andre systemer som gir overføring en lang, pålitelig levetid. Vanlige problemer med automatikk vanligvis stammer fra eieren omsorgssvikt og overgrep, med overoppheting, mangel på planlagt vedlikehold og arbeid for stressende for merke og modell av kjøretøyet. Slipping Transmission

En lekker væske linjen vil føre til en automatisk girkasse å skli når skiftende i et høyt gir. Dette betyr at røret er suger luft. En slipping overføring kan også være et resultat av et tett filter. Fjern overføring pan å finne ut hvor mye materiale, spon, skitt, grus, etc., er inne og avgjøre om skader har oppstått. Samtidig, bytt filter.
Hard Shift

Hard, er clunky skiftende i automatiske girkasser et annet vanlig problem. Noen sendinger er naturlig clunky. Noen av BMW M-serie sports kupeer er beryktet for uelegant skiftende. Men for den gjennomsnittlige personbil og lastebil, bør automatisk skifte sømløst fra utstyr til utstyr. Hard giring kan være et resultat av en fabrikkmontert høy-stall omformer, noe som gjør vanskelig å skifte en normal foreteelse. Men det er mer sannsynlig på grunn av et skittent filter.
Transmission vs Differential

Eiere bør ikke forveksle overføring problemer med differensial skade. Rykking og stoppe eller ha bilen låse opp i nøytral kan ikke være en overføring problem i det hele tatt. I stedet er det mer sannsynlig akselen knytte overføring til differensial kan ha kommet løs. Det er ikke dyrt å reparere.
Wrong Fluid

Chrysler produserer sin egen girolje og krever at det brukes til å betjene sine sendinger. Ved å fylle Dodge lastebiler og SUV automatikk med en 4WD overføre saken med en ikke-Chrysler væske, kan bilen miste makt eller unnlater å skifte til gear. På feil væske bør skylles og erstattet med Chrysler ATF 3 væsker, ifølge allpar.com.
Pink Stink

Burned væske kan føre til automatgir svikt. Trekk overføring væske peilepinnen. Hvis den rosa væsken lukter brent toast eller har en brunlig utseende, har væsken blitt overopphetet og ikke lenger effektiv som smøremiddel. Hvis fanget tidlig, kan overføringen har rømt skader. Væsken bør endres umiddelbart, ifølge aa1car.com.
Upgrade

Pre-2001 Dodges kan oppleve drøye og hard giring når du utfører heavy-duty trekke eller snø pløying på grunn av torque converter clutch engasjerende feil. Ny programvare bør installeres for å forbedre motorens dreiemoment.
Generelle problemer

Litt sen-modell V-8-drevet Fords med automatgir kan oppleve valg av problemstillinger der girkassen kan bare operere i fjerde gir. Hvis girspaken er flyttet til Omvendt, kan overføringen skifte hardt og rykk i bilen. Dette skyldes sannsynligvis en defekt shift solenoid. I General Motors TH700R4 automatgir kan en feil installert strupeventil kabelen gjør overføring skift feil, ifølge purplesagetradingpost.com og freeengineinfo.com.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/64322.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer