Problemer med dørlåser på en 1991 Honda Accord SE

The 1991 Honda Accord SE har rapporter og teknisk service bulletiner (TSB) på det om makt dørlås problemer. De dørlåser på Accord er engasjert med en knapp på døren konsollen samt nøkkelen fra utsiden Honda. De klager og reparasjoner rapporter er om låsing problemer som makt døren låses ikke engasjerende eller aktivere midlertidig. Dører vanskelig å åpne

Ifølge TSB publisert av produsenten, er 1991 Honda Accord SE har problemer med dører og vindu blir vanskelig å åpne. Denne døren problem er knyttet til kraft dørlås mekanisme bryte eller løsner, slik at dørene ikke å låse fullstendig samt å hindre at vinduene fra heving og senking helt. Dørpanelet må fjernes for å få tilgang til det indre kraft dørlås mekanisme for å reparere strøm dørlås komponenter. Denne kraften dørlås problem generelt påvirker én dør og vindu, men de andre dørene i Accord har de samme komponentene.
Strøm dørlås Actuator

Minst ni makt dørlås problem klager har blitt rapportert på 1991 Honda Accord SE. De elektriske dørlåser jobber midlertidig, forårsaker dørlåser å ikke koble inn eller ut når du trykker på knappene. Denne kraften dørlås problem er knyttet til aktuatoren på førersiden dør. Når dørlåser er engasjert av kontroll knappen på førersiden, betyr det ikke løsne, noe som fører til makten låser seg fast. Når dette jamming av kontaktene på dørlåsen knappen skjer, slutter aktuatoren fungerer og dørlåser virker ikke. Aktuatoren må skiftes.

Kontakter Separat

Kontaktene som styrer dørlåser på 1991 Honda Accord SE kan skille. Denne atskillelse av kontaktene forhindrer en forbindelse som gjør det mulig for dørlåser for å danne anlegg eller koble. Det gis ingen begrunnelse for denne kraften dørlås problem, men TSB fra produsenten sier kontaktene feil installert i døren konsollen. Denne installasjonen problem skaper et større gap mellom kontaktpunkter, hindrer kontakt tilkobling til tett sammen når strømmen dørlås trykkes. The Accord bør tas til en bilforhandler for å ha kontrollknappene inspisert og reparert.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/66592.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer