Hvordan sjekke og reparere en motor Lys i en Auto

Check Engine lys er føderalt mandat og nødvendig i biler. Check engine lyset (som i noen biler er kalt service engine lys) kan vises når bilens datasystem har oppdaget en feil i kjøretøyet. Problemer med bilen din kan være så liten som nødvendig vedlikehold eller så store som overføring problemer. Det er veldig viktig å ta sjekk motoren lys og å huske at omgå eller frakoble check engine lys er ulovlig og mot den føderale utslipp lov. Instruksjoner
Kontrollere Check Engine Light
en

Kontroller at bensinlokket er skrudd på. I noen nyere modell biler, kan check engine lyset vises hvis gasskappe er løs.
2

Ring og besøke din lokale auto deler butikken. Mange av disse butikkene vil sjekke feilkoder som forårsaker check engine lyset gratis. Du kan også kjøpe den samme diagnosekode leseren at butikkene bruker.
3

Løs problemet at koden leseren er å definere. Check engine lyset vil gå av på egen hånd hvis bilen er skikkelig reparert.
Tilbakestille Check Engine Light
4

Spør bensinstasjon hvor du får din bil vedlikeholdes for å tilbakestille lys hvis det var på for noe sånt som et oljeskift eller en tune-up. Mange av disse stasjonene vil gjøre dette gratis hvis du fikk bilen service på sine anlegg.
5

Bruk en kode skanner og fjerner kodene. Dette er den mest riktige metoden for å nullstille lyset.
6

Koble fra batteriet, og koble den til igjen etter noen minutter. Dette vil resultere i dine forhåndsinnstilte radiokanaler som tapt og OBD-II overvåker være nullstilt. Hvis du bruker denne metoden, kan du fjerne noen minnefunksjoner, og bilens datamaskin trenger å lære dem.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/66473.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer