Dodge Durango Transmission Problemer

Dodge Durango sendinger er generelt problemfri, og gir eiere med hundretusener av miles uten større reparasjoner eller kostbare overhalinger. De viktigste årsakene til overføring svikt er lave væskenivåer og brente overføring olje på grunn av overoppheting. Nøkkelen til en jevn kjører overføring er å holde regelmessig vedlikehold av en autorisert Chrysler /Dodge /Jeep forhandler. Bakgrunn

Durango gjorde sin debut i 1998 og kom utstyrt med to grunnleggende automatiske girkasser: ærverdige tre-trinns TorqueFlite, som oppsto i 1956, og de fire-trinns 42LE, som ble introdusert i 2003. Forskjellen mellom TorqueFlite og 42LE er mer av en navneendring til modell nummer som identifiserer dreiemoment og girutveksling på overføringen.
Cup Plug

2006 Durango er 42LE overføring kan ha en feil installert cup plugg som holder parken sperren anker akselen justert. Den feil installert cup plugg kan rettes mot parken sperren anker akselen og hindre bilen fra å flytte inn i parken. Chrysler LLC utstedt en tilbakekalling varsel om feilen og vil installere en brakett for å holde parken sperren anker akselen på plass.
Shift Interlock System

Chrysler LLC utstedt en tilbakekalling varsel på 2002 Durango for en tenningsfeil og park shift interlock system som tillater overføring til å bli flyttet ut av Park etter at tenningsnøkkelen er fjernet. Feilen kan føre til at bilen til å rulle unna. Chrysler vil erstatte girkasse blokk og installere en ny braketten.
Noen ganger er det Normal

Ofte Dodge Durangos ikke umiddelbart vil skifte til andre gir, forsinke skift opp til 2/10ths av en kilometer etter første oppstart av dagen. Chrysler designet Durango automatisk å utsette skiftende i andre å la motoren gå på høyere turtall å raskere varme opp bilens katalysator, som må komme 800 grader F for å rense avgassene. Det skjer bare i kaldt vær eller første oppstart av dagen etter å ha sittet hele natten.
Wrong Fluid

Chrysler er en Stickler for service sine automatiske girkasser med den riktige fluid. Ved å fylle et Durango automatisk med en 4-hjulsdrift overføring tilfellet med et ikke-Chrysler væske, kan kjøretøyet miste strøm eller ikke klarer å skifte til andre gir. Hvis feil væske ble brukt, bør det skylles og erstattet med Chrysler ATF +3 væske.
Lockup

Chrysler LLC, morselskapet for Dodge, utstedt tilbakekalling merke i oktober 2005 for 2007-modeller som et dataprogram utilsiktet forårsaker momentant lockup av hjulene ved hastigheter over 40 km /h, med overføring skifter fra stasjonen til nøytral og deretter tilbake til stasjonen. Overføringen bør være nytt for å sikre drivverket kontroll.
Oppgrader

Eldre Durangos kan oppleve drøye, tap av kraft og vanskelig å skifte når du utfører tungt arbeid slik som snø pløying. Dette er vanligvis på grunn av torque converter clutch ikke engasjerende riktig. Chrysler utstedt en bulletin for 2000 modeller som ny programvare bør installeres for å forbedre motorens dreiemoment og redusere friksjonen av overføring interne komponenter.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/64321.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer