Slik feilsøker Bosch Alternators

Bosch dynamoer har en hovedbatteriet ledelsen på baksiden av dynamoen og en tre-leder plast kontakten også. Ledningene er farget grønn, svart og brunt. Det er flere segmenter som kan mislykkes - alt som kan skiftes ut. Mesteparten av tiden en dynamo svikter i etapper, og dermed effektivt reduserer mengden omkostninger til rådighet for batteriet. Den diode trio er vanligvis den skyldige. Diodene konvertere vekselspenning skilt bølge til et brukbart likespenning med liten pulsering. Du trenger
Volt /ohmmeter
Byglingstråd
Vis flere instruksjoner
en

Sjekk for å se om problemet er dynamoen eller regulatoren ved å koble plast elektrisk kontakt og plassere en jumper wire på terminalen som huser den grønne ledningen (12 volt vibratoren og lading lys ledning) og den brune ledningen (felt ledning). Ved å hoppe på 12 volt vibratoren wire og den brune feltet ledningen har du effektivt tatt spenningsregulator ut av kretsen. Nå dynamoen er ukontrollert, og vil, hvis den er god, produsere en høyere spenning. Jo høyere turtall jo høyere den ukontrollerte spenning vil gå, slik at du ikke ønsker å drive motoren rundt 1300 rpm eller den resulterende spenningen kan være 18 volt eller høyere, og blåse ut lys og forskjellige kretser. Det vil være greit så lenge motoren er bare på en rask tomgang, ikke høyere.
2

Start motoren. Hold rpm ved 1300 rpm - ikke høyere. Sjekk over batteripolene med voltmeter ved å plassere den røde ledningen på den positive terminalen og den sorte ledningen på minuspolen. Spenningen skal være 13,5 til 14 volt. Dersom spenningen er i dette området, betyr at dynamoen er faktisk å sette spenning ut. Hvis spenningen ikke stiger over spenning - 12 volt - dynamoen ikke er å sette ut tilstrekkelig spenning. Hvis dynamoen ikke ble lading opprinnelig, men lades når den ikke er kontrollert av regulator, er regulatoren ikke fungerer og må skiftes. I de fleste tilfeller, med mindre du er mekanisk tilbøyelig, er det lettere å bare erstatte dynamoen siden spenningsregulator er inne i dynamoen og krever demontering å erstatte.
3

Test diodene ved å koble den grønne ledningen for lading lys. Koble den røde voltmeter fører til denne ledningen og den sorte ledningen til god jord. Snu voltmeter til ohm rekkevidde. De ohm bør være i tusenvis. Reversere ledningene og ohm bør reduseres til 3-400. Vesentlig lavere verdier indikerer dårlige dioder.
4

Test dynamoen børster ved å koble den røde voltmeter fører til den brune feltet ledningen på dynamoen og den sorte ledningen til god jord. Ohmmeter bør lese fire ohm eller mindre. Hvis det står høyere, børstene er dårlige.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/65061.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer