Pontiac Sunfire 2000 vil ikke starte

En kompakt bil produsert av Pontiac til 2005 Sunfire, var tilgjengelig i cabriolet, sedan og coupe karosserivarianter og lyktes med G5 i Pontiac kjøretøy utvalg. Hvis du har problemer med å starte den Sunfire, anbefales det at du utfører noen enkle diagnostiske prosedyrer på batteriet, tenningssystemet, og drivstoff levering system for å finne årsaken til problemet. Følg denne fremgangsmåten for å finne ut hvorfor din Sunfire ikke vil starte. Du trenger
2000 Pontiac Sunfire Repair Guide
Jumper Cables
gnisttester
Vis flere instruksjoner
Motor Krank men starter ikke
1 < p> Sjekk for å sikre at du ikke går tom for gass. Hvis bilen er på tom, drivstoff og prøv å starte den Sunfire igjen.
2

Undersøk hver tennplugg, testing med en tennplugg tester hvis det er nødvendig for å fastslå om noen har gått dårlig. Erstatte eventuelle defekte tennplugger og prøve å starte Sunfire igjen.
3

Sett nøkkelen i tenningen, vri den helt til høyre, men uten å forsøke å starte bilen. Når Sunfire elektronikk engasjere seg, lytte etter lyden som bensinpumpen gjør når det pressurizes. Hvis ingen hørbar lyd oppstår, kan bensinpumpe må byttes ut.
4

Notice hvorvidt Registerreim er fortsatt intakt. Hvis det har røket, vil den må byttes for at motoren til å starte opp.
Engine dosn't Crank
5

Fest startkabler til Sunfire sin batteri og til batteriet på en annen funksjonell kjøretøy. Prøv å hoppe starte Sunfire.
6

La motoren kjører i 10 til 15 minutter. Ta av startkabler, slå av Sunfire, og deretter prøve å starte den igjen. Hvis den ikke starter, er dette et tegn på at batteriet ikke holder en kostnad, må batteriet skiftes.
7

konsultere en kvalifisert mekaniker å inspisere tenningssystemet og starteren hvis Sunfire ikke starter med et hopp start.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/65724.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer