Feilsøking 12 Volt Auto Batteriladere

Feilsøking en 12-volts batterilader er relativt enkelt. Men du trenger et voltmeter for å feilsøke de fleste ladere. Siden laderen er ansvarlig for lading av bilens batteri, vil du sørge for at det fungerer, at det er ingen motstand i ledningene, og at spenningen som kommer ut av laderen er hva det skal være. Du trenger
Voltmeter
Vis flere instruksjoner
en

Sett hjulet på voltmeter til "Ohms" og teste voltmeter. Trykk ledningene til voltmeter sammen. Avlesningen skal være "0.00", men en variasjon av 0,05 er akseptabelt. "0.00" representerer motstanden i ledningene. Ingen motstand betyr at en elektrisk strøm kan passere gjennom ledningene slik det skal uten motstand, og at det er god tilkobling (det er ingen pause i linje).
2

Trykk ledningene på voltmeter til ledningene på 12-volt automatisk batterilader. Det spiller ingen rolle hvilken bly på voltmeter innslag som fører på batteriladeren. Alt som teller er at man fører berører ledningen på laderen, og en leder berører den negative på laderen.
3

Sjekk motstanden. Voltmeter vil vise en lesning når ledningene berører ledningene på batteriladeren. En variansen til 0,05 er akseptabelt, men motstanden skal være "0.00".
4

Sett skiven til den høyeste volt innstilling på voltmeter.
5

Turn på batteriladeren. Sett laderen til å lade på et bestemt spenning.
6

Touch strømledningen på voltmeter til strømledningen på batteriladeren. Trykk på jordledningen (den sorte ledningen) på voltmeter til den negative (eller jord) ledelsen på laderen. Spenningsutgangen på voltmeter bør være den samme som spenningen innstillingen på laderen. Hvis det ikke er det, blir laderen feil og må byttes.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/64299.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer