Ford Explorer Tenning Problemer

Bestemme tenning problemer med en Ford Explorer er en steg-for-steg prosess, men hvis en person ikke er mekanisk tilbøyelig er det best at Explorer bli tatt til en kvalifisert Ford tekniker. Ford Explorer startproblemer kan være forårsaket av andre komponenter i tillegg til tenningsmodul eller coil. Når batteriet og starteren er kontrollert og funnet å være i god stand, så tenningslåsen, modul eller spole trenger oppmerksomhet. Ignition Switch Corroded

Ford Explorer har en tenningslåsen som signaliserer starteren å slå av motoren over når den er slått på kolonnen av kjøretøyet. Bryteren kan bli korrodert over tid, og skaper en avbrutt signal i tenningslåsen. Rattstammen og tenningslåsen blir varmt å ta på når dette korrosjon problemet oppstår. Den Explorer kan av og til begynne når dette korrosjon begynner å skje, men erstatter tenningslåsen er den eneste måten å sikre at dette etser problem på tenningslåsen er korrigert.
Broken Ignition Wire

tenning ledninger som går til starteren i en Ford Explorer er lokalisert nær høye temperaturer når bilen er i gang. Ledningene kan langsomt begynner å smelte på grunn av varmen som genereres fra motoren. Dette smelting av isolasjonen rundt tenningsledningene forårsaker noen av ledningene til å bryte på tenningen, og skaper Ford Explorer tenning problemer. Brøt tenningsledning kan utvikle seg over tid, og operatøren vil oppleve mindre eller intermitterende startproblemer før ledningene bryte helt. Endre ledningsnett som går fra tenningslåsen og starte enheten er den eneste kuren for dette tenning problem.
Loose Connection

Ledningsnettet av tenning av en Ford Explorer er festet ved hjelp av hann-og hunn-kontakter i endene av ledningsnettet. En eller flere av disse pluggene i ledningsnettet kan løsne og skape Ford Explorer tenning problemer. Operatøren eller eieren av Explorer kan åpne panseret på bilen og kontroller koblingene på ledningsnettet. Operatøren har å krype under bilen for å sjekke tilkoblingene til starteren fordi den ligger på førersiden av motorrommet på undersiden av motoren.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/65464.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer