Problemer med Ford IAC Ventiler

The idle air-regulatoren er designet for å regulere tomgang på Ford bil eller lastebil. En dårlig idle air-regulatoren kan føre til for mye eller for lite luft kan strømme gjennom bilens inntak og føre den gå på tomgang høy, lav eller stall ut. Idle air-kontroll ventil problemer er vanligvis ikke alvorlig i forhold til å påvirke bilens drift, men de kan være en plage. Elektriske problemer

Shorts i idle air-manøverventilens elektriske ledninger og kretser har vært kjent for å forårsake IACV for feil i Ford biler. Elektriske problemer med IACV har potensial til å føre til at bilen gå på tomgang dårlig eller ikke i det hele tatt på grunn av for lite luft som kommer inn gjennom ventilen. Vanligvis vil slike problemer føre til at kjøretøyet for å generere feilkoder og sjekken-motor-lys på dashbordet kan belyse.
Overdreven bruk

Kjøretøy som tilbringer en betydelig tid på tomgang - for eksempel politibiler eller kjøretøy som regelmessig drives i stop-and-go rushtrafikken - er mer tilbøyelig til å lide idle air-regulatoren feil. Disse bilens IACVs gjennomgå en uvanlig høy mengde bruk og komponentene vil bryte ned raskere enn vanlig.
Air Flow
p Det er mulig for bilens motoren for å utvikle en luftlekkasje i sin manifold eller gasspjeld og får for mye luft som kommer gjennom. I dette tilfellet, vil strømmen-tog kontrollmodul fortelle IACV å stenge luftstrømmen i et forsøk på å regulere mengden luft reiser gjennom motoren og hastigheten på tomgang.

Idle hastigheten øker med luftstrømmen .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/66927.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer