Slik feilsøker en elektrisk Side Mirror

Side speil på en bil kan inneholde flere elektriske funksjoner. I tillegg til den vanlig elektrisk styrt vinkel justering speil funksjon, kan de bli oppvarmet for å smelte isen. Andre funksjoner inkluderer automatisk dimming å justere for blending fra biler bak, folding innover for å redusere skader og tilting å gi rom for en visning av bakken bak bilen. Problemer med elektriske sidespeil kan identifiseres ved å følge noen enkle feilsøking. Instruksjoner
en

Juster speilene riktig hvis du ikke kan se bilene bak deg. Det er vanligvis en fire-veis bryter på førerdøren eller dashboard panel med en vippebryter for venstre og høyre sidespeil. Vinkle hvert speil slik at du kan se den tilstøtende kjørefelt og også overlappe visningen på frontruten speil. Trykk på venstre eller høyre for å velge speilet, og deretter bruke knapper merket med retningspiler å gjøre justeringer. Noen systemer vil automatisk slå seg av etter en stund for å hindre at du gjør endringer. I så fall, trykk på venstre eller høyre bryteren igjen for å reaktivere pilknappene.
2

Slå på bakre defroster å varme speilene hvis de er dekket med is. I mange kjøretøy som er utstyrt med denne funksjonen, vil speilet varmeovner ikke fungere med mindre den bakre defroster er i drift.
3

Aktiver tilt-funksjonen hvis speilene ikke automatisk vippe nedover når bilen er i revers. Se etter denne funksjonen i Vehicle Information Center, som ofte finnes i instrumentpanelet. Bla gjennom og aktivere funksjonen, fordi det vanligvis ikke er på som standard.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/67536.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer