Subaru Forester Transmission Problemer

The Subaru Forester har minner for overføring problemer for modellen årene 2001 og 2002 som gjaldt 172564 Subaru Forester eiere, ifølge reparere Pal. De nyere modellene har ikke hatt tilbakekallinger for dette samme girkasse problem, men Subaru-eiere har klaget noen andre problemer med overføringen med Forester. Transmission Recall

2001 og 2002 Subaru Forester hadde en overføring tilbakekalling fra produsenten fordi parkering stang ble ikke installert riktig på mer enn 170.000 biler. The Forester kunne ikke forbli i parken på de automatiske overføringer av Subaru på grunn av dette feil montering. The Forester eieren kunne sette bilen i park, men på grunn av parkering stang blir installert feil det ville rulle eller flytte som om bilen var i nøytral. Denne overføringen problem har en korrigerende tiltak tilgjengelig fra forhandler og ikke koster Subaru Forester eier noe for reparasjon.
Strøm-Tog Problemer

2004 Subaru Forester ble etterforsket av National Highway Traffic Safety Association (NHTSA) for problemer når det gjelder kraft-tog av overføringen. Ingen tilbakekalling ble innstiftet av produsenten fordi bekymring fra NHTSA ikke avsløre et utbredt problem, men noen eiere har opplevd problemer med sendeeffekt-tog. Kraften-tog av Subaru kjører girene i motor og transmisjon forårsaker strøm som skal leveres til akslene av firehjulsdrift eller to-hjulstrekk Foresters. Denne overføringen problem tillot Forester å flytte og skifte gir, men forårsaket bilen rykker til når du bytter fra utstyr til utstyr. The Forester eier må ta Subaru tilbake til forhandleren for å få dette problemet løst.
Transmission Fluid

overføring væske nivået må ikke bli for lav som fører til at Subaru Forester å rykke under takeoff, skli når giring, eller ikke flytte i det hele tatt. En annen overføring problem tilskrives lav sendestyrke væskenivået har vært i 2006 Forester og fører til at bilen til å smelle inn i lavt gir når sakker Subaru eller retardasjon. Forester eiere må sjekke overføring væske nivå jevne mellomrom for å sikre at væsken ikke er for lavt, og legge ny væske når nivået viser et lavt væskenivå på dip-stick. Subaru eier må ikke overfylle overføring væske nivå som kan skape ytterligere problemer med overføringen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/65586.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer