2001 Pontiac Grand Prix GT Transmission Problemer

Introdusert i 1962 , var den Pontiac Grand Prix opprinnelig en stor personlig luksus bil med en V - 8 motor . Over tid Grand Prix ble forvandlet til en familie bil tilgjengelig i både en coupé og sedan, før han ble avviklet i 2008 . Eiere av 2001 Grand Prix bør være oppmerksom på mulige problemer med overføringen ofte assosiert med kjøretøyet. PCS Problem

Edmunds.com rapporterer moderate problemer med 2001 Grand Prix er Transmission trykkontroll magnetventil . De PCS styrer væskestrømmen og trykk i en automatisk overføring. Trykket som er for lav kan føre til at bilen blir overopphetet . Høyt trykk kan føre til grov giring.
Pass- Thru Connector

MSN Auto rapporterte moderate problemer med Transmission Pass- Thru Connector i 2001 Grand Prix . Defekte elektriske forbindelser i Pass- Thru -kontakt kan føre til lekkasje .
Solution

koster å reparere Transmission PCS er anslått til $ 350 (pr. 2011 ) for deler og arbeid. Reparere PCS er en arbeidskrevende prosess . Kostnaden for en ny Pass- Thru Connector er ca $ 75 for deler og arbeid (som i 2011 ) .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/66975.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer