Symptomer på en blåst toppakning i en Dodge Caravan

The Dodge Caravan, som alle biler kan bli offer for en blåst toppakning. Hodet pakningen er forseglingen som er plassert mellom motorens toppstykke og motorblokken. Den fungerer som en luftlås, holde luft fra å komme inn i motoren ved sømmen mellom topplokket eller motorblokken. Toppakning holder også olje og kjølevæske i sine separate kammere inni motoren. Kjølevæske og olje
p Hvis du mistenker at din Dodge Caravan har en blåst toppakning, holde et øye med kjølevæske og olje. Hvis du merker at oljen er skummende eller har hvite bobler når du sjekker oljen med peilepinnen, er dette et tegn på at kjølevæske har blandet seg med oljen. Også, hvis du kjøleveske overløp container og finne mørke virvler i kjølevæske, er dette et tegn på at oljen har blandet seg med kjølevæske. Enten symptom er forårsaket av en blåst toppakning, som normalt holder olje og kjølevæske i separate områder av motoren.
Eksos

eksos spennende ditt Dodge Caravan kan hjelpe deg å avgjøre om toppakning er gått. Ofte når toppakning ryker, får kjølevæske inn i motorens sylindre. Den varme inne i sylindrene fører kjølevæsken til å koke og slå over til damp, som deretter suges ut av motoren sammen med avgassene. Normalt vil bilene ha en hvit sky av eksos når de først begynner å kjøre på en kald morgen. Hvis Caravan alltid har en hvit eksos sky som kommer ut av eksosrøret eller hvis eksos lukter søtt, er dette en indikasjon på toppakning på bilen er gått.
Strøm

Et tap av kraft fra Caravan motor kan også vise til en blåst toppakning. Fordi toppakning bidrar til å holde motoren forseglet tett, når pakningen blåser, kan luft bli introdusert til motoren gjennom åpningen. Med denne ekstra luft kan motoren ikke brenne brenselet så effektivt, fører til en redusert effekt. The Caravan kan kjempe for å gå opp bakker eller nå motorvei hastigheter når før det hadde ingen problemer.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/65000.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer