Hva betyr en kjølevæske Sensor Light ?

De fleste nyere biler er utstyrt med en kjølevæske nivå sensor . Denne sensoren måler mengden av kjølemiddel i kjøretøyet og varsler føreren , via en lys , dersom nivået faller under et visst beløp . Dette systemet er ufullkommen fordi lyset kan utløses av flere grunner. Lav Kjølevæske

Et lavt nivå av kjølevæske er den viktigste grunnen til dette lyset kommer på. Dersom kjølevæske nivået er lavt , legger den anbefalte mengden av kjølevann til motoren for å slå av lyset . Husk at kjølesystemet er tettet og bilen bør ikke miste kjølevæske, slik at en riktig diagnose kan identifisere hvorfor bilen din er å miste kjølevæske.
Forurensning

kjølemiddelnivået sensoren er følsom for forurensning . Hvis det blir dekket i slam fra kjølesystemet , kan det ikke riktig lese kjølevæske nivå og kan utløse en falsk lesing . Dette er vanlig i nyere General Motors kjøretøy som bruker Dex -Cool frostvæske .
Mislyktes Circuit
p Som med de fleste auto deler , en avkjølende sensor og tilhørende komponentene kan gå dårlig . Den vanligste årsaken er en mislykket sensor , en erstatning sensor vil løse problemet . Noen ganger kan ledningene til sensoren eller bilens datamaskin mislykkes , utløser varsellys .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/67241.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer