P0442 Kode på en 2006 Ford Mustang 4,0 Engine

Bilen maskin på 2006 Ford Mustang overvåker fordamping eksosrensesystemet, eller EVAP, for eventuelle lekkasjer eller funksjonsfeil. Kode P0442 indikerer at datamaskinen har registrert en bensindamp lekkasje i EVAP system som må være reparasjon for å sikre riktige utslipp operasjoner for 4,0-liters motor. Det er flere årsaker til den brennstoffdamp lekkasje, slik diagnose kan være vanskelig, men det bør være et klistremerke under panseret som viser et diagram av EVAP system som vil bidra til å lokalisere forskjellige komponenter. Gass Cap

En av de vanligste årsakene til koden P0442 er en løs eller defekt gasskappe. Den gasskappe er utformet for å forhindre eventuelle drivstoff damp lekker. Hvis du nylig har kjøpt gass, er det mulig hetten ble ikke riktig installert eller feil strammet. Ta av bensinlokket, stramme det minst tre klikk og fjerne problemer med koden. Hvis koden ikke kommer tilbake innen 24 timer eller 100 miles, som var problemet. Gasskapper er generelt billig, så hvis gasskappe har blitt skadet eller ikke vil stramme skikkelig, kan man bli kjøpt fra forhandler eller din lokale deler butikken.
Lekkasje Slanger

Inspiser alle evap system ledninger og slanger. Drivstoffdamper rutes fra drivstofftanken til EVAP kull beholderen og deretter til motoren når damp purge ventilen er åpen. Kontroller linjer som går til EVAP beholderen som ligger bak tanken for eventuelle skader. Rute og inspisere metall som går fra beholderen til inntak manifold. Hvis det er skade på noen av linjene, de trenger å byttes ut og feilkodenummeret ryddet. Også inspisere EVAP beholderen for eventuelle skader eller sprekker.

Loose Connections

Sjekk hver slange eller linje tilkobling i EVAP system. Kontroller ledningskoblinger på EVAP beholderen innløp og utløp, hvis de er løse stramme dem. Hvis metallobjekter linje nøtter er korrodert, vil det være nødvendig å erstatte metall linje. Skru eventuelle løse forbindelser og nullstille koden, hvis koden avkastning, er det mulig beholderen vent magnetventil er defekt og må skiftes. Ventilen magnetventil er montert på beholderen og kan fjernes uten å fjerne beholderen.
Computer Feil

Datamaskinen styrer all ventilasjon av EVAP beholderen inn i inntaket manifold . I sjeldne tilfeller kan datamaskinen ha en programvare svikt eller annen feil. Prøv å ha datamaskinen blinket først, og hvis det ikke fungerer, er det mulig bilen datamaskinen kan være feil (spesielt hvis det er en rekke andre feilkoder lagret). Utslippskrav er svært strenge og bare stadig strengere. Hvis du bor i en stat som tester bilen for utslipp, vil etterlevelse kode P0442 sannsynlig føre til at kjøretøyet til å mislykkes testen. Hvis alle trinnene ovenfor er utført og koden kommer tilbake etter å ha blitt fjernet, har en butikk som har fått tilstrekkelig opplæring diagnostisere eventuelle problemer videre inn i EVAP system.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/68584.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer