Slik feilsøker Ford F250 Håndtering Problemer

En Ford F250 kan presentere en rekke håndtere problemer. Dårlige eller slitte hjullager, kuleledd og tie rod ender kan alle føre til problemer med styring og håndtering. Selv om disse er vanlige årsaker, kan slitte sjokk også forårsake håndtering problemer. For å vite hva den mest sannsynlige problemet er, må du gjøre noen feilsøking. Du trenger
Floor jack
Vis flere instruksjoner
en

Jekk opp fronten på Ford bruker den fremre tverrbjelke.
2

Grab forhjulene øverst og nederst. Forsøk å riste hjulet inn og ut. Mens skyve inn på undersiden av hjulet, trekk ut på toppen av hjulet, og omvendt. Hvis hjulet beveger seg, er dine hjullager slitt og må skiftes ut.
3

Sjekk øvre og nedre kuleledd. Bak rattet, er det to kuleledd. Leddene er montert i øvre og nedre kontroll armer. Du må sjekke gummi støvel som beskytter leddene for skader, sprekker eller smøremiddel siving. Hvis leddene er skadet, må du erstatte dem.
4

Senk Ford til bakken og vri tenningsnøkkelen til "II" posisjon. Forsøk å vri på rattet. Se etter "slop" i rattet. "Pytt" er mengden av spill eller slakk i rattet før hjulene begynner å snu fra side til side. Hvis det er slark i rattet, er dette en indikasjon på slitte tie rod ender som må skiftes ut.
5

Trykk ned på fremre støtfanger av F250. Du trenger en assistent til å hjelpe deg. Bilens spiralfjærer skal komprimere, og deretter utvide før settling ned igjen til sin opprinnelige posisjon. Suspensjonen skal ikke sprette. Hvis den gjør det, må du erstatte sjokk i front. Hvis den spretter i baksetet, må du erstatte bladfjærer.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/64211.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer