Hvordan Test en Auto AC Kompressor

En luft-condition kompressor er en viktig komponent i et kjøretøy utstyrt med en AC kontrollert klimasystemet. Den er ansvarlig for å komprimere kjølemiddelet i systemet slik at det kan kjøles og sirkulert inn i fordamperen. Deretter passerer luften over fordamperen før du reiser om bilens luftekanaler og inn i kupeen. Hvis du mistenker at air-condition-systemet i bilen din ikke fungerer, er det flere ting å teste som vil avgjøre om kompressoren er feil. Du trenger
12-volts spenning tester
Vis flere instruksjoner
Sjekk Kompressor Belte og Pulley
en

Åpne panseret på bilen din, og finn luftkompressoren. I de fleste biler luften kompressoren ligger nær den øvre venstre delen av motorrommet.
2

Sjekk beltet koblet til kompressoren for eventuelle rifter, riper eller hakk på både indre og ytre sider av beltet. Sjekk også å sikre at beltet ikke er altfor glatt eller blankt på innsiden, da dette er en indikator på et belte som har blitt strukket ut. Hvis noen av de ovennevnte symptomene kan sees, bør beltet byttes ut før du tester noen andre komponenter.
3

Flytt klimaanlegget Velgerknappen i klimakontroll delen av bilen til av-stilling.
4

Start bilens motor. Med panseret fortsatt åpne, slår klimaanlegget Velgerknappen til på-stilling.
5

Lytt etter uvanlige lyder som et hvin eller stønn. Begge disse er symptomer som luft kompressor belte eller skivene må skiftes.
Test kompressorens Koblinger
6

Åpne panseret på bilen din, og finn luftkompressor. Det er vanligvis plassert i øvre venstre side av motorrommet.
7

Slå av klimaanlegget Velgerknappen i bilen til av-posisjon, og deretter starte motoren.

8

Koble spenning tester til den negative tilkobling på bilens batteri.
9

Finn ledningene kommer ut av ac kompressor, og koble dem. Alle de ledninger skal kobles med en trådmating. Plasser spenningsmåler på hver av de tre forbindelsene individuelt. Ingen aktivitet skal noteres på spenning meter.
10

Slå klimaanlegget Velgerknappen til på-stilling. Plasser spenningsmåler på hver av de tre forbindelser. Den midterste tilkoblingen skal produsere aktivitet på spenning tester, som indikerer at tilkoblingen er "hot". Hvis ingen aktivitet blir nevnt, bør luftkompressor clutch og wire byttes.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/67738.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer