Overføring Sensor Symptomer

Nyere modell biler er avhengige av en rekke sensorer og elektriske komponenter for å opprettholde forsvarlig drift og funksjoner. Hvis noen av sensorene som styrer og regulerer bilens girkasse begynner å mislykkes eller slutte å fungere, vil kjøretøyet ikke kjøre bil eller skifte skikkelig og overføring kan også pådra seg skader på grunn av slitasje forårsaket av feil bruk. Shifting Problemer
p Hvis sensorene ikke leser riktig, kan overføringen skifte til feil tid eller ikke skifte i det hele tatt. Flere forskjellige sensorer arbeide sammen for å fortelle din overføring når den skal skifte. Utsendelsen foretas målinger fra bilens fartsmåleren å finne ut hvor fort bilen går og hvor hardt motoren fungerer, og deretter bestemmer hva utstyret overføring bør være på kontoen for fart og kraft.

Overoppheting

Automatiske girkasser har sensorer i dem som holder styr på overføring temperatur og foreta justeringer tilsvarende, for eksempel bytte inn overdrive å redusere belastningen. Hvis overføringen er lov til å jobbe for hardt, vil det bli overopphetet og kan bli alvorlig skadet. I nyere biler, er overføring temperatursensor også ansvarlig for å utløse feillamper i dashbordet for å varsle førere om overføringen blir for varmt.
Unnlatelse av å drive

I ekstreme tilfeller av overføring sensor svikt, kan bilen bli sittende fast i ett gir og ikke mottar noen signaler for å skifte i det hele tatt. I noen tilfeller kan kjøretøyet bli sittende fast i park eller omvendt. Hvis sendingen ikke vil skifte i det hele tatt, bilen er ikke operativ og du vil ikke være i stand til å kjøre den.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/66759.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer