Hvordan sjekke en Dynamo Problem

Bil dynamoer sjelden gå galt. De ofte vare i opptil 100 000 miles kjøring. Men når de går galt, går batteriet døde og dine elektriske enheter slutter å fungere. De viktigste problemene som kan oppstå er utslitte børster eller en løs dynamo belte. Sjekk for begge disse. Rette opp en løs dynamo beltet er moderat enkelt. Men hvis problemet er slitt børster, må du kanskje ta bilen til et verksted hvis du ikke er mekanisk tenkende. Du trenger
Lightweight gummihansker
Goggles
Voltmeter
Vis flere instruksjoner
Forbered Bruk
en

lette gummihansker før du begynner å Sjekk dynamo problem. De holder hendene rene og, enda viktigere, beskytte deg mot elektrisk støt.
2

Sett på et par vernebriller. Du må starte bilens motor for en av dynamo sjekker og deretter legge klipp fra voltmeter til batteripolene, noe som kan føre til en elektrisk gnist.
3

Åpne bilens panser og sikre den.
Sjekk Dynamo Belt
4

Finn dynamoen beltet. Beltet går rundt hele dynamoen, veivaksel og vannpumpen. Det er vanligvis på forsiden av motoren.
5

Finn den lengste del av beltet som er tilgjengelig og måle spenningen i remmen. En løs dynamo beltet betyr dynamoen skivene slår seg ikke så raskt som det skal, og derfor ikke kan produsere riktig mengde strøm.
6

Plasser en 6-tommers linjal ved siden av den midtre delen av dynamoen beltet. Hold hersker på plass med den ene hånden og deretter bruke den andre hånden til å trekke beltet langs siden av linjalen. Måle hvor mye bevegelse det er og lage et notat av det. Det skal være mindre enn 1 cm.
7

Skyv dynamo beltet den andre veien slik at får en nøyaktig måling. Den totale bevegelsen må ikke overstige 2 inches. Hvis den gjør det, har reimstrammingen justert med en mekaniker.
Sjekk Dynamo Børster
8

Start bilens motor. Sørg for å ha hansker og vernebriller på og brette bort noen løse klær.
9

Still et voltmeter i området 10 til 15 volt. Bruk klemmen på enden av den røde kabelen strekker seg fra voltmeter og fest den til den positive terminalen på bilbatteriet. Terminalen er merket "+" eller "pos." Klem sammen klemmene på enden av den sorte ledningen som strekker seg fra voltmeteret til den negative terminalen på batteriet. Det er merket "-" eller ". Neg"
10

Les utgangsspenningen vises på voltmeter din. Hvis det er mindre enn 13 volt, må du kanskje erstatte dynamo børster. Har dynamoen sjekket på en reparasjon garasje.
11

Fjern voltmeter klemmer fra bilbatteriet. Lukk panseret og slå av motoren.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/66137.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer