BMW Mini Feilsøking

BMW Mini regnes av sine eiere og allmennheten som en morsom og holdbar bil. BMWs legendariske tysk ingeniørkunst bidrar til å sikre at Mini opprettholder sin fatning over tusenvis av miles og år med misbruk, men selv de beste bilene er ikke fri for feil. Som Mini møte miles, noen av disse bilens grunnleggende feil begynner å overflaten, men de fleste kan forebygges med noen grunnleggende forebyggende vedlikehold. Motoren stammer

Mini er ganske følsomme for drivstoff kvalitet, og noen eiere har oppdaget at bruk av lav kvalitet eller lav-oktan bensin kan føre til shoddy ytelse. Hvis motoren begynner å stamme, kjøre av tanken, og fyll den med en høyere oktan drivstoff og drivstoff system renere, som 104 + Octane Booster og Fuel System Cleaner.
Cooling Problemer

En av de få tingene som BMW ser ut til å slite med gjennom hele sin modell linje er kjøling systemfeil. Mange BMWs bruk vannpumper med plast løpehjul, som er kjent for å mykne, chip og mislykkes, og radiatorer som kan bli lett skadet eller tilstoppet av kjølesystem rusk. Mekanikere anbefaler skylling av kjølesystemet på hver oljeskift og bytte til Mini vannpumpe hver 60.000 miles, og radiator hver 100.000 miles.
CVT Failure

Scenariet: Den stolte eier av en CVT utstyrt Mini er akselererende fra en død stoppe når sendingen lar ut et hjerteskjærende stønn og nekter å flytte bilen. Hvis dette har skjedd med deg, så gratulerer, du er nå en del av Mini Exploding Transmission Club.For grunner som ennå undisclosed, har et stort antall Mini CVTS (kontinuerlig variabel girkasser) spontant imploderte uten varsel. Dessverre gjør BMW ikke gjøre reparere deler for disse sendingene, så det eneste alternativet er å ha en ny en installert for den ikke-ubetydelig sum av $ 7000. Selv om de fleste eiere som har opplevd dette hadde overføring skiftes ut, har mer enn noen få bestemte seg for å bare bruke sine ødelagte Mini pluss $ 7,000 reparasjon penger til å kjøpe en ny, manuell girkasse Mini.
Øvre Strut Mounts

Tidlig Minis er kjent for å oppleve sprakk spankulere tårn mounts etter overdreven kjøring på ujevne eller potholed veier. Selv om BMWs teknisk service bulletin anbefaler en langt mer komplisert tilnærming, kan dette potensielt farlig tilstand avhjelpes eller forhindret av en mekaniker som er praktisk med en sveiser. Den enkleste og billigste metoden er å sveise en 1/8-tommers stålarmering plate til toppen av spankulere tårn mounts og koble dem til hverandre og chassis med en ettermarkedet tower brace.


.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/64465.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer