Hvordan sjekke vakuum Lines på en Nissan

Vacuum linjer på en Nissan er vanligvis laget av gummi eller plast. Over tid kan disse slangene blir sprø og knekker. Når de bryter, kan en lekkasje i vakuum system skapes og problemet kan oppstå. Disse problemene er vanligvis små, og inkluderer: grov løping, drøye ut eller en hvesende lyd. Hvis en hoved vakuum linjeskift, kan det føre til funksjonsfeil på flere systemer. Når du sjekker vakuum linjer på en Nissan, er det bare én sikker måte å finne problemet, og det er ved fogging vakuum system. Du trenger
Phillips skrutrekker
Vacuum tåke /røyk maskin
UV-farget tåke /røyk kjemisk
UV lys
UV briller
Vis flere instruksjoner

en

Åpne og støtte Nissans hette.
2

Åpne lokket til vakuum tåke /røyk maskinen og legge den UV farget tåke /røyk kjemisk som angitt i maskinene instruksjoner. Lukk maskinens lokk.
3

Koble brems booster vakuum linje, gummi linjen plugge inn bremsen booster, ved å løsne slangeklemme med en stjerneskrutrekker og trekke slangen av. Bremsen booster ligger rett bak brake master sylinder.
4

Trykk den koniske pluggen i enden av tåke /røyk maskiner slangen inn i vakuum linje. Gjøre visse det er trykket så langt det går for å unngå lekkasje.
5

Koble røyk /tåke maskinens strømkabler til de positive og negative polene på batteriet. Kablene er koblet med alligator klemmer, akkurat som startkabler.
6

Sett på UV-briller og skinne i UV lys inn i motorrommet. Lekkasje tåke /røyk vil ha en åpenbar fargetone. Spore lekker røyken til du finner kilden, vil tåken /røyken blir tykkere som du kommer nærmere til lekkasjen kilde. Sørg for å sjekke begge sider av motoren, samt foran og bak.
7

Reparer eventuelle lekker vakuum kilder og gjenta trinn 7 til ingen lekkasjer er funnet.
8

Lukk Nissans hette.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/67366.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer