Hvordan diagnostisere en Squeak når en lastebil Sikkerhetskopiering

En liten, tilsynelatende harmløs knirkende lyd kan bli et stort irritasjonsmoment som spiller på dine forventninger hver gang du bruker bilen . Selv om det er sannsynligvis ufarlig, du fortsatt vil ha det til å gå bort --- nå. Situasjonen kan bli spesielt kjedelig i et kommersielt kjøretøy , for eksempel en stor lastebil . Disse kjøretøyene tilbake opp mange ganger i løpet av en dag som de går om sine tiltenkte oppgaver. Lær å diagnostisere at pesky knirker og, hvis mulig , ta de riktige skritt for å eliminere den. Du trenger
Silikon spray
Vis flere instruksjoner
en

Inspiser frame -to -body festeboltene. Sjekk for å sikre at de er alle tilstede og stramt. Løse ramme -til -kropp bolter vil tillate kroppen eller ramme for å skifte litt på sikkerhetskopiering , skaper støy.
2

Kontroller tilstanden til suspensjon foringer . Spray dem med silikon spray for å gjenopprette sin smidighet og eliminere knirking.
3

Inspiser bremser komponenter . Sjekk for å finne ut om nødbrems systemet slipper ordentlig . En dra bremse sko i en trommel brems konfigurasjonen vil føre til knirk i og rundt hjulene .
4

Kontroller drivakselen og u-ledd . Slitte U -ledd kan føre clunking og knirkende lyder under lastebilen .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/68114.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer