Hvordan Les viftereim Numbers

A "viftereimen" er også kalt en "v-belte" fordi den er formet som bokstaven "V." Dette beltet er laget av gummi, og makter alt fra bilens vannpumpe til generatoren. Når dette beltet pauser, strekninger eller frynser, er det nødvendig å erstatte den umiddelbart for å sikre at kjøretøyet kjører riktig. Det første trinnet i å erstatte en viftereim er å vite hvilken størrelse det er. For å gjøre det, må du være i stand til å lese tallene på den. Instruksjoner
Reading Standard Automotive viftereim Tall
en

Finn nummeret på din eksisterende viftereim. Hvis beltet er fortsatt under bilens panser, trenger du kanskje en lommelykt for å se det.
2

Les de to første tegnene på beltet. Standard automotive belter starter med "3L" eller "4L." Hvis viftereim begynner med dette nummeret /bokstavkombinasjon, fortsetter du til trinn tre. Hvis den ikke gjør det, hopper du til punkt 2.
3

forstå meningen bak "3L" og "4L." Begge symboliserer den bredde av beltet. A "3L" belte måler 9,5 millimeter over, mens en "4L" belte måler 12,5 millimeter.
4

Les de neste tegn på viftereimen. Disse bør være tall, ikke bokstaver eller en kombinasjon av de to. Disse tallene representerer utvendig lengde av en vifte belte. Tallet kan være 420, og dette betyr utsiden omkretsen av viftereimen er 42 inches
5

kombinere informasjonen fra trinn 3 og 4 for å finne ut nøyaktig hva bredde og lengde på viftereim du trenger. . Et belte med tallet "3L420" på det betyr at det er 9,5 millimeter i bredden og 42 tommer i lengde. Dette er informasjon du trenger når du søker etter en erstatning
Reading Classic Fan Belt Tall
6

Se på det første tegnet på viftereimen;. Om det er et brev i stedet for et tall, har du en klassisk viftereimen.
7

Forstå hva brevet betyr. Bokstavene løpe A til E, og symboliserer størrelsen av beltet. En "A-belte", som er den mest vanlige, er også den minste. En E-beltet er det største.
8

Les nummeret som følger brevet. Dette tallet representerer lengden av innsiden av viften belte (i motsetning til antallet i standard bil-belte, som representerer den ytre omkrets). For eksempel, hvis tallet er 46, betyr at innsiden omkrets av beltet er 46 inches.
9

Kombiner brevet og tallene for å forstå hva slags viftereimen du trenger. Et belte som leser "B44" er en fan belte med en "B" width som måler 44 inches lang på innsiden av beltet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/66222.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer