Hvorfor skulle Gass kommer ut av en lyddemper ?

Bensin kommer fra et eksosanlegg er et tegn på et problem med motoren. Dette kan være på grunn av innsprøytningssystem sender for mye gass inn i sylinderen eller en tenning problem som er årsak til bensin for å ikke bli brent . Ignition Misfire

Slitte tennplugger eller tennplugg ledninger er ofte årsaken til tenning problemer . Tennplugg ledninger skal inspiseres for skadet isolasjon , mens tennpluggene skal inspiseres for karbon begroing eller slitasje. En defekt coil eller tenningsmodul kan forårsake feiltenning også.
Rich Misfire

En rik feiltenning er en feiltenning forårsaket av for mye drivstoff i luft /drivstoff blandingen i sylinderen. Dette kan være forårsaket av en lekker drivstoff injektor , feil oksygen sensor eller feil drivstoff trykkregulator . En diagnostisk scan bør være ferdig å lokalisere problemet . Diagnostiske skanning verktøy kan kjøpes på en auto deler butikken . En forhandler eller verksted også kan kjøre søket .
Low Compression

lav kompresjon i en av flere sylindere kan forårsake ufullstendig tenning resulterer i bensin i eksos system . For å teste kompresjon, blir en komprimering måler festet til en tennplugg hull ( med tennpluggen fjernet) og motoren sveives . Lav komprimering er vanligvis et tegn på en dårlig ventil , men ring og sylinder skade kan føre til komprimering problemer i tillegg.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/66716.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer