Slik feilsøker AC i en Honda

Når en komponent i bilen ikke fungerer som den skal, kan din første reaksjon være å ta det inn i en mekaniker og få det sett på. Hvis klimaanlegget ikke fungerer i Honda din, er det et par ting du kan gjøre før du tar bilen inn til reparasjon, potensielt spare deg for mye penger. Mange mekanikere anbefaler å kjøre A /C en gang i måneden i løpet av vinteren å sykle systemet. Instruksjoner
en

Kontroller at temperaturen innstillingen er på kald, A /C-knappen trykkes inn og luftventilene er åpne.
2

Vri A /C på og justere spakene. Noen ganger spaker og knapper på AC kontrollene slites ut og ikke lenger justere innstillingene som de skal. Slå AC på og flytte spakene. Når du flytter spakene fra varmt til kaldt eller endring som ventilen du bruker, sørg for at du føler en normal motstand i spakene, og at knappene faktisk justere luftstrømmen fra ventilen for å lufte. Hvis spaken, knapp eller bryter ikke fungerer som den skal, må den skiftes.
3

Kontroller at viften fungerer ved å sette A /C til maks. A /C-systemet bruker en vifte til å blåse kald eller varm luft inn i bilen. Dersom viften ikke fungerer, vil du høre en svak summing eller blåser lyden kommer fra midten av dashbordet. Hvis du ikke hører denne lyden eller føle noe luft kommer gjennom lufteventiler, mest sannsynlig viften ikke fungerer. Dette kan bety at sikringen for viften har kortsluttet, er en ledning frakoblet eller viften har sluttet å virke helt.
4

Sjekk trykket i A /C pumpe med manometer koblet til høy og lav side linjer av A /C-pumpe. Trykkmåleren bør lese 30 PSI.
5

Inspiser for kjølemediet lekkasjer under bilen. Du kan også se under panseret for væske på linjene. Hvis du finner noen lekkasjer, må du skylle ut A /C system og erstatte kjølerør.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/65435.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer